Szanowne Koleżanki i Koledzy!
Prosimy o uzupełnianie swojego profilu o lokalizację, czyli miejscowość w której na co dzień przebywacie. Ułatwia to znacznie komunikację zwłaszcza, gdy potrzebna jest konkretna pomoc. Sprzyja też nawiązywaniu kontaktów w realu. Oczywiście mając na uwadze swoją prywatność możecie tego nie zrobić, niemniej bądźcie wtedy przygotowani na "inne" traktowanie przez pozostałych klubowiczów. Po prostu nikt nie lubi chowających się wyłącznie za nickami. Lokalizacja co prawda wyświetlana jest zawsze pod avatarem, niemniej nie słyszałem, aby ktokolwiek miał z tego powodu kłopoty czy to z Policją czy Urzędem Skarbowym.
Druga prośba o uzupełnianie (najlepiej w podpisie) typu silnika, rocznika itp danych ułatwiających udzielenie odpowiedzi na zadawane pytania.
Zawsze w miarę możliwości staram(y) się pomóc, ale jeżeli mam(y) przekopywać forum w poszukiwaniu tych danych to po prostu MI(NAM) SIĘ NIE CHCE!
Poniżej mały samouczek dla mniej obeznanych z funkcjami forum
Znajdujemy odnośnik "Twoje konto" i klikamy
Klikamy następnie w zakładkę "Profil"
W zakładce "Profil" jako pierwszy wyświetli się odnośnik "Profil" i tam w okienku "lokalizacja" wpisujemy nazwę miejscowości.
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by wypełnić i inne okienka Następnie wciskamy przycisk "Wyślij"
Następnie klikamy w odnośnik "Podpis" i w okienku wpisujemy to o czym pisałem wyżej + może być coś od siebie - byle zgodne z Regulaminem. Następnie wciskamy przycisk "Wyślij"
W razie problemów admini pomogą