Posty wydzielone do offtopicu z uwagi na słaby związek merytoryczny z tematem wątku. Kolego Szoszo, tu możesz się wywnętrzać do woli.
Dla trolli darmowa psychoanaliza w pakiecie. Już dawno żaden nas nie odwiedził. Wpadaj częściej, bo nudnawo się robiło
Fajne te halogeny na dachu ale pod warunkiem, że dach jest od terenówki albo busa.
Kuźwa! Nie da się zrobić z Kangoo Patrola ani Craftera!!! Kangoo z lampą na dachu wygląda jak kangoo z odstającymi uszami. Ja wiem, że względy techniczne... Ja wiem, że tam jest otwór pod relingi... Ja wiem, że lepsza widoczność ale bądźmy wrażliwi na granicę pomiędzy udoskonalaniem a kompromisem.
Mam nieodparte wrażenie, że wielu uzytowników Kangoo zupełnie jest oderwanych od rzeczywistości ze swoimi kangurami, kangurzycami. Chuchając, dmuchając, nazywając je po imieniu, obdarzając je jakimś uczuciem, pozostając w przekonaniu, że to wspaniały wóz. Taki turystyczny, kempingowy, wyprawowy i bezawaryjny a to przecież zwykły francuski Reault Kangoo z mnóstwem mankamantów, które utrudniaja jazdę, umniejszając komfort i powodując, że znow nalezy chwycic sie za kieszeń siegając głebiej.
Obecnie jestem w posiadaniu/ uzytkowaniu trzeciej w/w Renówki. Pewny jestem, że ostatniej.
jezdzekangoobomusze.pl
edyta:
Teraz czuje się niczym górnik odkopując post z 2009. Modzie chcesz to wciśnij del. Nie obrażę się.
Raczej przeedytuję. Jak nie minie 15 minut, to edytuj posta, a nie pisz nowego pod spodem. /MOD