Pomysł na Zlot 2010

Informacje na temat organizacji i przebiegu Zlotów Ogólnopolskich KKP

Re: Pomysł na Zlot 2010

Postprzez Marek_Bielsko środa, 20 stycznia 2010, 19:41

Poza tym, jeden z potencjalnych organizatorów będzie miał chyba całkiem dogodną pod względem lokalizacji miejscówkę :)
Marek_Bielsko
Antykangoorowicz
Antykangoorowicz

Postprzez Szumak środa, 20 stycznia 2010, 20:16

george napisał(a):Będę protestował przeciw takim stwierdzeniom.

Popieram george'a.
Polska to mały kraj. Jeżeli komuś straszne jest te 10 godzin za kierownicą to na zlot się nie wybierze nawet jeśli odbędzie w jego województwie.
Suzuki Marauder [2001]:
Obrazek
Suzuki Burdelmam C50 [2006]
Obrazek
Był: Kangur Polarny 1.2 16V LPG [2002]:
Obrazek
Była: Babcia Asia 1.8 [1994]:
Obrazek
Szumak
Vice Kangoomistrz 2012
Vice Kangoomistrz 2012

Postprzez czART środa, 20 stycznia 2010, 21:14

Amen GEORGE. Liczy siem FUN ni?
Ja tam dojadę na 100% w proponowanym terminie - wystarczy mi już "zazdroszczenia" z poprzedniego roku. Wiadomo, że bliżej jest lepiej ale nie jest to najistotniejsze.

No i faktycznie Szumak dobrze gada... Ciekawe czy na wakacje do Zakopca jeżdżą tylko z Krakowa (max!!!) albo z Wadowic? :lol: :lol: :lol:

czART :twisted:
BYŁO:
Zielony(?) Kaleido - ofcorz 1.2 (75KM) :D 2004r. :D Oklejony jakoś od 10.2009r.
JEST:
...........................................................................................................................................
Jak komuś nie przywalisz to Ci wejdzie na głowę... Obrazek
czART
KangooczART
KangooczART

Postprzez lam3r środa, 20 stycznia 2010, 21:49

ART napisał(a):No i faktycznie Szumak dobrze gada... Ciekawe czy na wakacje do Zakopca jeżdżą tylko z Krakowa (max!!!) albo z Wadowic? :lol: :lol: :lol:
:

Jeżdżą Ci którzy podjęli taką decyzję - a o powodach nie ma co rozstrząsać. Zazwyczaj są merkantylne, a to delikatna sfera prywatności każdego człowieka.
Ostatnio edytowano środa, 20 stycznia 2010, 21:58 przez lam3r, łącznie edytowano 1 raz
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
http://www.vigowroclaw.pl
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez ArturOln środa, 20 stycznia 2010, 21:53

jeżeli jest tak, jak piszecie, że mała odległość w cale nie przyciągnie większej ilości chętnych to z mojej strony mogę powiedzieć tyle: lubię jeździć i jak się z kasą wyrobię (skromny budżet licealisty :) ) to mogę i do Zakopca jechać :)
KangooR 1,2 16V 75 dzikich koni mechanicznych:) Helios z 2003r. Hyundai I30 1.4 109 KM- Błękitna Laleczka.
"Długie proste są dla dobrych samochodów, zakręty są dla dobrych kierowców".
ArturOln
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Marek_Bielsko środa, 20 stycznia 2010, 22:04

ArturOln napisał(a): lubię jeździć .... :)

[Off Topic]

Dobrze, że marzenia są za darmo... :lol:

Arturze najpierw zdaj egzamin na prawo jazdy, a jak wiesz obecnie nie jest to takie łatwe... :ugeek:
potem jak już zdasz, naucz się jeździć (nie piszę, że nie umiesz, ale ja akurat dzisiaj zdobyłem trochę doświadczenia, bo 2/3 samochodu wylądowałem w dość solidnej zaspie (4x4 by nie pomogło) na parkingu nie na moim osiedlu i jakbym nie miał łopaty i innych zdoloności to bym nie wyjechał, potem 2 razy wyprowadzałem auto z poslizgu, a na koniec unikałem kolizji z pizzowozem, który zajechał mi nagle drogę...), a jak już się nauczysz, przekonaj rodziców, żeby dali Ci auto na 4 dni żebyś jechał na drugi koniec Polski, uzbieraj kilkaset złotych na paliwo + symboliczną stówke na zlot. :mrgreen:

A, jeszcze jedno. Jeżeli do tej pory jeździsz legalnie, to z jazdą nie ma to nic wspólnego :roll:

[/Off Topic]

:?
Marek_Bielsko
Antykangoorowicz
Antykangoorowicz

Postprzez czART środa, 20 stycznia 2010, 22:09

GOOD SPIRIT!!! Jak mawiają w moich okolicach, ArturzeOln ;)

I dla Ciebie dobra rada - zacznij już dziś przygotowania. Ja tak zrobiłem jakiś tydzień temu. i nie powiem ILE mam uzbierane;)
A Marek - sorki - nie masz racji, nie strofuj ArturaOln, raczej podnieś na DUCHU ;)
Liczą się dobre intencje (którymi piekło jest wybrukowane).

czART :twisted:
BYŁO:
Zielony(?) Kaleido - ofcorz 1.2 (75KM) :D 2004r. :D Oklejony jakoś od 10.2009r.
JEST:
...........................................................................................................................................
Jak komuś nie przywalisz to Ci wejdzie na głowę... Obrazek
czART
KangooczART
KangooczART

Postprzez jas środa, 20 stycznia 2010, 23:40

ArturOln napisał(a):- niestety spotyka nas potrzeba dogadania się z władzami lokalnymi, co nie zawsze jest proste (z tego co się zorientowałem, jak z kolegą próbowaliśmy podjąć się organizacji zlotu uczniów szkół ponadgimnazjalnych i wyścigów na ćwiartkę w Oln. NIEZBĘDNA była nam ochrona i karetka. Zdaje się, że ktoś wspominał o policji również i chyba straży pożarnej).

na to odpowiedział Lucass juz kilka postów wcześniej

Lucass napisał(a):Nasze zloty są organizowane jako spotkania towarzyskie, odpada więc podpadłość pod ustawę o imprezach masowych (ubezpieczenia i takie tam inne karetki właśnie) Wszelkie konkurencje na zlotach przeprowadzane były na zasadzie zabaw rekreacyjnych, o czym uczestnicy byli informowani (na piśmie) i mieli świadomość pełnej odpowiedzialności cywilnej za swoje czyny i ich skutki.

jas
jas
II Vice Kangoomistrz 2008
II Vice Kangoomistrz 2008

Postprzez salfredo czwartek, 21 stycznia 2010, 00:00

Zgadzam się z przedmówcą przejdzmy od słów do czynów :D :D

wydaje mi śię że to prawda zloty w tak małej grupi ludzi ,organizuje się z ich pełna odpowiedzialnością za swoje czyny. Angażowanie wszelakich służb to są dodatkowe koszta a bez sponsora jest ciężko.
Wtakich spotkaniach liczy się zapał ludzi którzy mają jakiś wspólne zamiłowania takie jak nasze kangury.....

Coprawda ja nigdy jeszcze nie brałem udziału w zlocie ale mysle ,że wtym roku uda mi się . Mam zamiar spotkać się z grupa na śląsku 03.02.2010 .

:ugeek: A udany zlot do dobra miejscówka ,grill, ""piwko"" i towarzystwo. :ugeek:
POZDRAWIAM TOMEK
salfredo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Lucass czwartek, 21 stycznia 2010, 09:59

Popieram. Jak ktoś będzie chciał przyjechać - i tak przyjedzie. Jak ktoś zaczyna od tego, żeby było blisko - zwykle i tak się nie zjawia.
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty Ogólnopolskie