NO WIĘC JEST TAK. Termin 3-6 czerwca (+/- doba) wstępnie zaklepany, decyzja do przyszłego tygodnia. Jest też teren pod namioty - jeśli ktoś chce się "rozbić", cenowo do dogadania.
A jak chodzi o koszty to 40zł/doba. Śniadanie, obiad, kolacja dopłaty po ok. 20 złotych, ale myślę, że taniej i łatwiej śniadanie czy kolację zrobić samemu. Blisko są sklepy: Jedlnia-Letnisko to miejscowość wypoczynkowa jak sama nazwa wskazuje.
Teraz program. Jest mozliwość zorganizowania różnych atrakcji wg. życzenia. Możemy zorganizować wszystko (jak wyrazili się właściciele ośrodka

) polatać NA PRZYKŁAD samolotem

lub pojeździć konno czy quadami - dopłaty po uzgodnieniu ilości chętnych. Do dogrania jest jeszcze wypożyczenie toru Automobilklubu w Radomiu czy trasy TERENOWEJ na Koniówce

(ja tam nie wjeżdżam, ale 4x4 może będą chcieli). Poza tym ognisko z dojazdem bryczkami, jakieś paintballe i inne historie... Oczekuję również pomysłów na atrakcje czy innych oczekiwań ze strony zdecydowanych uczestników. Może wiecie o czymś co byłoby fajne a ja o tym nie wiem

Znam też PTTKowców, więc jakieś wycieczki po puszczy kozienickiej czy innej okolicy możemy też wymyślić. Nie mówiąc o Czarnolesie - bo to chyba za duża wyprawa jak na rodzinny zlot.
Reasumując, koszt dzienny na osobę powinien oscylować w granicach rzuconego 100 złotych i może być fajnie.
Pytajcie, decydujcie i organizujcie. Jestem na miejscu to pojeżdżę i zaklepię co ustalimy.*
czART
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
*