Pomysł na Zlot 2010

Informacje na temat organizacji i przebiegu Zlotów Ogólnopolskich KKP

Re: Pomysł na Zlot 2010

Postprzez zuczek niedziela, 14 marca 2010, 19:28

Salfredo ,fajne miejsce . Jeśli dojdzie do zlotu ,możesz liczyć na moją (naszą) obecność. nawet dużo km nie nadrobię :)
http://www.grcb.pl http://www.akzp.pl http://gabaryty.szczecin.pl

żółte 1,5 dCi ALIZE 2003r ,ALBRECH 6890+ALAN 9+densei EC2002
Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.

http://roszek-rogowiec.fm.interia.pl/index.html
zuczek
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Lucass niedziela, 14 marca 2010, 20:07

Miejsce wydaje się ok.
Ta Pustynia Błędowska w okolicy brzmi nieźle. Choć wiem, że z pustyni to już tylko nazwa została.

A! I chciałem jeszcze jedno. Tu nie ma starszyzny, która mogła by cokolwiek zatwierdzić. Zatwierdzamy wszyscy. Tzn każdy ma takie samo prawo do wyrażenia opinii. I tyle.
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez jarobaro niedziela, 14 marca 2010, 20:20

sadze ze ta miejscówka jest calkiem spoko, dojazd z kazdej czesci polski jest po dobrych drogach o ile sa jeszcze takie w Polsce :), a przy okazji jest osoba ktora wezie ciezar organizacji i wyszla z incjatywa za co wielki uklon i podziekowanie, czas chyba na dzialanie
kangooooo 1.2 16V OASIS 2002 r

www.king-graf.pl
jarobaro
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez AdiK niedziela, 14 marca 2010, 20:43

Miejsce wydaje sie ok tylko ile tam jest miejsc noclegowych i czy w tym terminie jakiegoś wesela nie będzie ?
Pozdrawiam Adrian

Był KaleidoGwiezdnyPył 1.5dci75
Jest Peugeot 5008 2.0HDI
AdiK
Kangoomistrz 2009
Kangoomistrz 2009

Postprzez Marek_Bielsko niedziela, 14 marca 2010, 20:49

Na stronce jest napisane, że 50 miejsc noclegowych. Trochę mało, ale dużo osób będzie spało w autach lub namiotach.
Marek_Bielsko
Antykangoorowicz
Antykangoorowicz

Postprzez salfredo niedziela, 14 marca 2010, 21:48

Ciesze się że sie podoba w granicy jest jeszcze jeden osirodek więc niebędzie problemu aby domówić domki wszystkiego dowiem się dokładnie jutro ,pojutrze i napisze co dalej dodam fotki i czy niebędzie jakiś imprez w tym czasie na osirodku i wogule :):)
POZDRAWIAM TOMEK
salfredo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez salfredo poniedziałek, 15 marca 2010, 16:20

No i Adik wykrakał Catamaran Odpada brak terminów są jeszcze dwa osirodki w okolicy wszystko spoko tylko to długi wekend. Jutro o 16 mam mieć potwierdzenie ile będzie wolnych domków i pokoi, czyli ile miejsc ma wolnych w tym terminie co do namiotów i spania w skoczkach nie mam problemu symboliczne opłaty ,ale to jutro bede coś wiedział więcej .Najważniejsza jest lista osób , która odchaczysie za dwa miesiące w DG. bo to jest wazne czy pchać się w obiekt ale tego nikt nie jest pewien do końca i teraz przypominają mi się słowa WIZ-a " ..każdy gada,a potem 12 skoczków na zlocie..." ale nie mnie tu czarować bo ,na zadnym socie nie byłem hihihihi

tu jest sronka osirodka www.omega.pogoria.com.pl więcej jutro:):):)
POZDRAWIAM TOMEK
salfredo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez salfredo poniedziałek, 15 marca 2010, 21:25

A ważne info dla czworonogów niema problemu, jak sie ponich w miarę mozliwości posprząta:):) a tu taka cisza teraz.....
POZDRAWIAM TOMEK
salfredo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Marek_Bielsko poniedziałek, 15 marca 2010, 21:35

Cisza, bo czekamy na szczegóły.
Marek_Bielsko
Antykangoorowicz
Antykangoorowicz

Postprzez salfredo wtorek, 16 marca 2010, 17:07

Nie jest dobrze ,w okresie który nas interesuje jest jakieś spotkanie więc pani zaproponowała że ok ale do soboty bo niestety ma termin i wolny byłby tylko 1 domek 6 osobowy, zaproponowała mi pani weekend poprzedzający długi weekend w terminie 26,27,28 MAJ 2010 a nawet jak by pasowało nam to od czwartku 25 w tym czasie osirodek mamy na wyłączność.
W okolicy jest jeszcze pare osirodów ale ich standard jest dużo niszy prysznice na zewnącz pod krzaczkiem ,w sumie spoko ale niewiadomo jak z pogodom trafimy a tu oprucz kręgu ogniskowego jest taras z zadaszeniem .

Co do terminu jest możliwość zrealizować zlot w terminie 26-28 Maj 2010 na terenie Osirodka Omega w Dąbrowie Górniczej fotki jak na zdjęciach na stronce do piątku w południe termin mamy zblokowany w celu potwierdzenia organizacji zlotu KKP.

Cenik 200 PLN domek 6 osobowy (dla dwóch rodzin wsam raz plus dostawka 1,2 polowe)domek z kuchnią łązienką TV ITP,lodówka cena dotyczy doby pobytu

do dyspozycji jest 5 domków

2 Pokoje 4 osobowe TZW apartameny cena ok 200 PLN z łazienkom
3 pokoje 3 osobowe cena 160 PLN

Rozbicie namiotu nie robi żadnego problemu jak i spanie w swoich campero skoczkach

CENY SĄ DO NEGOCJACI I DO URWANIA JAKIEŚ PARE PLN ALE TYLKO WSTĘPNIE SIĘ UMAWIAŁEM CENY SA FAKTYCZNYMI PODANYMI PRZEZ OSIRODEK

ZAPRASZAM DO ROZMOWY I PYTAŃ CZY PASOWAŁA BY WAM WSZYSTKIM ZMIANA TERMINU
POZDRAWIAM TOMEK
salfredo
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty Ogólnopolskie