Nie czuję się władny w podejmowaniu decyzji w sprawie "umiejscowienia".
Ja tylko sprzątam na forum.
Propozycja jest jak najbardziej atrakcyjna. Termin 3-6 czerwca jest moim zdaniem najlepszy - zwłaszcza, że wolny. Długi weekend pozwala na dotarcie nawet z najdalszych zakątków Polski.
Mam tylko pytanie czy będzie możliwość alternatywnego noclegu w systemie "budget"
Innymi słowy czy znajdzie się gdzieś miejsce na rozbicie namiotu, postawienie campera itp?
Z tego co podejrzewam po poprzednich zlotach, wielu klubowiczów byłoby chętnych, niemniej cena >100/nocleg + wpisowe będzie dla nich zaporowa. Co tu ukrywać - dla mnie też, przy czym ja nie widzę problemu - poza włóczykijem mam w Koszalinie bliską rodzinę - dam se rade
Sprawa kolejna, czy będzie miejsce na jakieś ognisko, grilla czy tym podobne eventy

? Bo to baaaardzo ważna zlotowa tradycja! I co równie ważne - jak miejsce "spożywania" będzie się miało do miejsca spoczynku. Chodzi o wyeliminowanie konieczności "przejazdów po drogach publicznych w stanie po użyciu".
Ale tak czy owak najistotniejsze w tej chwili wydaje się w miarę precyzyjne ustalenie kosztów wpisowego w przeliczeniu na osobę i określenie co owo wpisowe będzie zawierało (wynajęcie toru, zorganizowanie konkurencji, jakieś jedzenie na grilla, piwo, etc, etc...)
Dopóki tego nie będziemy wiedzieli - nikt się nie zdeklaruje.
Jak będziemy wiedzieli - 1/3 z tych co się zdeklaruje - zrezygnuje