Jesli o mnie chodzi to czytalem o tym pomysle i uwazam go za nietrafiony.
Jesli chodzi o wyjazd to na ta chwile prosze mnie i mojego pilota wliczyc jako 12 zaloge.
Pozdrowionka
lam3r napisał(a):bogdan02 bardzo dobry pomysł, nie chciałem się wtrancać w to jak się spotkają osoby, które mają do Pragi dalej niż Wrocławianie. Nie ukrywam jednak, że popieram takie rozwiązanie:-)
lam3r napisał(a):Punkty będą raczej dwa. Jeden to Wrocław, a drugi Kłodzko. Myślę, że przy takiej liczbie aut będzie to w sam raz:-)
Jeśli chodzi o Wrocław, to proponuję stację benzynową przy skrzyżonwaniu Zwycięska-Karkonoska. Wyjazd z parkingów Bielan będzie dość utrudniony i ja bym ich unikał. Co do Kłodzka, napiszę później... bo jeszcze nie wiem:-)
shoti napisał(a):... Nie wybaczył bym sobie jak bym nie zobaczył paru scenek typu:
-Kilkanaście kangoorów na Moście Karola
-Zdezorientowane miny celników gorączkowo sprawdzających czy gdzieś w polsce nie było włamu na jakiś parking Renault Polska
-Kolumny kangoorów na prędkości przelotowej którą Wizz okrąża od czasu do czasu jak elektron...bo dla niego było za wolno
Powrót do Spoty multiregionalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości