Dokładnie określę się po powrocie z dłuuuugiej i krótkiej zarazem wycieczki, czyli po weekendzie. Ale z sobotą mogę mieć problem. A nie dałoby się tak w niedzielę? Tylko może tak z godzinkę wcześniej coby jeszcze jasno było. Nie żebym się bał, tylko warto byłoby obglądnąć naszego 4x4
.. a ja dzisiaj całąąą sobote jeżdziłem po Krakowie /w Hucie też byłem/
widziałem dziesatki Kangaroo ale-- żadnie nie miało naklejki i nikt na widok mojej mnie nie btrombił: jestem zawiedziony a na te nastepną niedziele /25.11/ jestem chetny
Witam . Też chętnie pojechałbym na moje pierwsze .Niestety ta niedziela odpada ponieważ wyjeżdżam z krakowa. A szkoda!!! Ale może w następną niedzielę też będzie spotkanie. Acha mam pytanko czy na spotkaniu będę mógł zaopatrzyć się w naklejki czy muszę wcześniej zamawiać. ?
branio napisał(a):Z tego co wiem Lucass zabiera je nawet do łóżka
No wiesz!
Tak zdradzać czyjeś sekrety...
Z naklejkami to faktycznie najprościej na spocie ale forma przesyłki też jest dopuszczalna Na następną niedzielę bym nie liczył, bo na ten spot to chyba z rok się umawialiśmy...
No to zobaczymy może niedługo będzie znowu spot to chętnie się pojawie .(jeżeli oczywiście czas i rodzinka pozwoli:)) . A naklejki to jakoś załatwie . Pozdrawiam!!!
Chętnie bym przyjechał i poznał klubowiczów, ale mój Kangoorek jest obecnie u znachora.
Padł mi komputer i nie wiem kiedy znowu wyjadę na ulice.
Może pożyczę jakiś samochód albo przyjadę busem ?