Witam.
Decyzja raczej zapadła,chyba ze stanie sie cos nie przewidywalnego,albo Wy mi go zdecydowanie odradzicie.
Kangoo 1.2 16V rocznik 2004 pierwsz rejestracja 2005.
Czytałem troche na temat tych samochodów i polecane sa roczniko po 2003r nie wiem czy sie z tym zgadzacie.
Czemu 1.2 a nie 1.6 .
samochodem nie bede sie scigał na 1/4 mili ani popisywał na swiatłach.Chodzi mi o ekonomiczny silnik,nie bedzie zagazowany.
Teraz mam Golfa 1.8 GT, ten to potrafi chlac benzyne,dlatego jes zagazowany,ale bytałem w dobrym warsztacie gdzie zakładaja instalacje i do tych 16 zaworowych silników wskazana jest dobra instalacja gazowa która precyzyjnie dozuje gaz ,bo sa one wrazliwe na przegrzanie przy złej instalacji.Kosz takiej to 2800zł + specialny zbiornik do Kangoo pod podłoga to 350zł.
Wiec przy mojej jezdzie do 5 tys rocznie nie wydaje mi sie to ekonomicznie uzasadnione.
.
Troche o samochodzie,kupiony w polskim salonie ,udokumentowany przebieg przez serwis 129 tys ,drugi własciciel,tez kobieta,jezdzi nim do pracy.
Nie żaden komis ani handlarz.
Co o tym sadzicie,czekam na Wasz sugestie,bo ja jeszcze nawet nigdy w Kangoo nie siedziałem ,zdaje sie na Was,chociaz jak napisałem klamka chyba juz zapadła
Tutaj link do aukcji
Pozdrawiam
http://otomoto.pl/oferta/renault-kangoo ... ydpn7.html