POMPA WTRYSKOWA

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

POMPA WTRYSKOWA

Postprzez bobiksz sobota, 19 lutego 2011, 15:54

WITAM SERDECZNIE.JESTEM TU NOWY WIEC PROSZE O ZROZUMIENIE JESLI COS ZLE ZROBIE.MIANOWICIE MAM PYTANIE ODNOSNIE POMPY WTRYSKOWEJ W RENO KANGOO 1.9D ROCZNIK 2001 MIESZKAM W ANGLII AUTKO BYLO W WARSZTACIE PONIEWAZ BYLA WYMIENIANA USZCZELKA POD GLOWICA I MECHANIK STWIERDZIL ZE JEST ZLA POMPA PONIEWAZ NIE MOZE USTAWIC TIMINGU I AUTKA NIE DA SIE ODPALIC(NIE JESTEM PEWNY JAKA TO POMPA NATOMIAST MA DUZA WTYCZKE Z WIAZKA KABLI)BARDZO PROSZE O POMOC CO MOZNA ZROBIC ZEBY GO URUCHOMIC ZA CO Z GORY DZIEKUJE.

Najpierw wypada się przywitać w odpowiednim dziale. Potem zastosować się do rad, jakich udzielił Ci już bogdan02, czyli:
1. Naciśnij przycisk CAPS LOCK nie krzyczymy na forum.
2. Witamy się i przedstawiamy w "dziale jestem tu nowy"
3. Korzystamy z przycisku "szukaj" jak nie dajemy rady to na forum jest samouczek szukajki.
4. Jak nic nie znaleźliś my to pytamy, po to jest ten dział skróciłeś do czwartego punktu.

Dodam, że z wciśniętym Shiftem też nie piszemy. ;)
/MOD
bobiksz
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: POMPA WTRYSKOWA

Postprzez bogdan02 sobota, 19 lutego 2011, 17:46

1. Naciśnij przcisk CAPS LOCK nie krzyczymy na forum.
2. Witamy się i przedstawiamy w "dziale jestem tu nowy"
3. Korzystamy z przycisku "szukaj" jak nie dajemy rady to na forum jest samouczek szukajki.
4. Jak nic nie znaleźliś my to pytamy, po to jest ten dział skróciłeś do czwartego punktu.
W sprawie pytania: pompa zrobiła się "zła" jak ten mechanik grzebał przy głowicy, wcześniej nie była "zła". Z pompami w kangoo tak jest że jak się jedzie do mechanika który coś tam robi i mu to nie wyjdzie to pompa robiu się "zła" i nie daje się ustawić "timingu" lub psują się przycłapy na bulgulatorze pompy. Nie mam zamiaru Cię obazić ale spytam wprost : zawsze jesteś taki naiwny? Jedz do tago speca i powiedz mu trzy słowa od serca.
bogdan02 - Już jestem emerytem
Xsara Picasso 1,8 LPG i Xsara 1,8 LPG Też francuzy czyli nieprzewidywalne samochody
bogdan02
Kangooekspert
Kangooekspert

Powrót do Pytam