Spryskiwacze

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: Spryskiwacze

Postprzez senator piątek, 16 grudnia 2011, 19:26

Tłoczek się nadawał do d..py. Co do pompki to do nowszych kangoo(czytaj po 2003) są pompki z wtyczką kwadratową. W starszym miałem wtyczkę prostokątną. Ale znając renault :lol: nie musi to być reguła. :mrgreen:
1.2 16V 04r. b/g
Hyundai Coupe 2.0 00r. b/g
http://www.grobelak.com
senator
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez viking piątek, 23 grudnia 2011, 23:29

Dopadło i mnie :( . Spryskiwacz się skończył gdy wlałem super , hiper , ekstra zimowy płyn . Próbowałem reanimować ludwikiem ale nie pomogło .Zamówiłem już nową pompkę i mam nadzieję , że po wymianie będzie ok. A tak przy okazji .... masa świątecznych życzeń dla wszystkich Kangomaniaków . Pozdrawiam .
1.4 wypasiony silver . rocznik 2002. Fantastik sam plastik .
viking
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez czarek0402 piątek, 23 grudnia 2011, 23:43

Skoro temat się ciągnie...dzisiaj powtórka z rozrywki...szybko poszło...tym razem nadciąłem trochę spuchnięte gumki po końcach,tłoczek wyszlifowałem...bo zaciął się i został na jednej stronie...podawał płyn tylko na tylnią szybę...zobaczymy co dalej :roll:

Ps.Faktycznie na letnim bez problemu,może trzeba lać najtańszy z hipermarketu,a nie markowy,niebieski,tam gdzie orzeł patrzy...pozatym,Wesołych i Spokojnych Świąt! :roll:
Renault Kangoo 1.5dci Korsika Blau 2003
czarek0402
Kangooekspert
Kangooekspert

Poprzednia strona

Powrót do Pytam