mam już sie martwić?..

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: mam już sie martwić?..

Postprzez korowiow sobota, 28 stycznia 2012, 11:09

No to postanowione, bo dziś to lipa na maksa :evil: . Jadę na komputer - tylko pytanie gdzie w Szczecinie? Wyszukiwarka nic nie pokazała. Czy ceny w ASO są rozsądne w Polsce? To mój pierwszy Renault... Może ktoś ze Szczecina poleci jakieś rozsądne miejsce na podpięcie się do kompa za rozsadne pieniadze?
Zgniłozielone Kangoo 1,5 DCI 2002 rok.
Obrazek
korowiow
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez xbastardx sobota, 28 stycznia 2012, 11:23

ASO to lepiej omijać szerokim łukiem. Za podpięcie do kompa zapłacisz 150, a nie 40zł.
Kangoo 1,2 8V b+g, 2000 rok
xbastardx
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez aleksandra sobota, 28 stycznia 2012, 15:48

dokładnie -popieram przedmówcę czy ASO czy np. NORAUTO- nie polecam np. w NORAUTO wykrycie błędów 69zł +kasowanie błędu 50zł =119ZŁ-porażka!!! Na śląsku korzystałam z warsztatów gdzie robią to samo za 40zł -potem podrożało na 50zł . Najlepiej podjedź do jakiegoś elektryka; warsztatu i popytaj o ceny ;) . Oczywiście są różne komputery, nie wiem jak to jest w praktyce-czy są jakieś duże rozbieżności, że jeden coś wykryje a inny nie... ja najczęściej korzystam z komputera Hella Gutmann -tak jak pisałam kiedyś 40zł , obecnie 50zł (w cenie wliczone kasowanie; wydruk; i poświęcony czas=Pan podłączy auto kilka razy-zapali-zgasi a nie tylko raz-szybko-3 minuty i do widzenia)
Kangur -srebrny 1.5 dCi ALIZE 2004r.
aleksandra
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia strona

Powrót do Pytam