konsola środkowa

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: konsola środkowa

Postprzez nastula poniedziałek, 21 września 2009, 20:33

z tego co pamiętam to nie pasuje "plasticzek" środkowy z kieszonka na moniaki w miejsce "plasticzka" z popielniczkę , przerabiałem ten temat i przez jakiś czas latałem bez zapalniczki bo nie miałem od razu osłony tunelu z miejscem na kubany - za to miałem dwa włączniki centralnego :mrgreen:
nastula
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Bullitt wtorek, 22 września 2009, 07:17

kuzz napisał(a):faktcznie.....
aukcje z kupka plastików omijałem. Liczyłem naiwnie, że bedzie coś takiego lepiej wyeksponowane na fotkach.....boszszsz...jak ja mało wiem o życiu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja nie omijam, bo szukam pewnego od kilku miesięcy :lol: A z ciekawostek, to zdecydowanie taniej jest kupić całe lusterko od Megi niz sam czujnik temperatury :lol: :lol: :lol:
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez kuzz piątek, 25 września 2009, 13:41

nastula napisał(a):z tego co pamiętam to nie pasuje "plasticzek" środkowy z kieszonka na moniaki w miejsce "plasticzka" z popielniczkę , przerabiałem ten temat i przez jakiś czas latałem bez zapalniczki bo nie miałem od razu osłony tunelu z miejscem na kubany - za to miałem dwa włączniki centralnego :mrgreen:

dobra, dobra...powiedz lepiej jak się historia skońćzyła?? co wykombinowałeś, żeby plasticzek wpasować :!:
pozdrr...
KUZZ
zielony skoczek 1,4 z 2000r.
kuzz
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez nastula piątek, 25 września 2009, 14:02

zacznę od tego że cała historia wynikła bo wpadłem na pomysł wymiany całej deski gdyż w starej miałem parę mankamentów pozostałych po fantazji poprzedniego użytkownika i uszkodzona regulacja nawiewów. Koszt naprawy nie kalkulował się i znalazłem używkę kokpit z rocznika 2008 pasi bez problemu.
Różnica polega na innym kształcie środkowego kokpitu , ja próbowałem czasowo dopasować popielniczkę z zapalniczką w oryginalne miejsce po kieszonce na moniaki i nie pasiło , jak opisałem zapalniczki nie było dopóki nie nabyłem nowego typu osłony lewarka biegów.
nastula
Kangoojunior
Kangoojunior

Poprzednia strona

Powrót do Pytam