Czy jest kanał serwisowy we Wrocławiu ??

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Czy jest kanał serwisowy we Wrocławiu ??

Postprzez Gracy72 piątek, 2 kwietnia 2010, 16:23

Czy wie ktoś może gdzie we Wrocławiu w okolicy Nowego Dworu lub lotniska znajdę ogólnodostępny kanał samochodowy żeby sobie spokojnie wjechać autkiem i zajrzeć pod spód bez krzyków właściciela że to teren prywatny, pooglądać zawieszenie lub czasami zmienić olej (tu informacja dla pseudoproekologów że zużyty oddam do utylizacji lub malowania drewnianego płotu).
Obrazek
Gracy72
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Czy jest kanał serwisowy we Wrocławiu ??

Postprzez Haku sobota, 3 kwietnia 2010, 19:22

Kiedys byl przy petli na NowymDworze, teraz jedyne co mi przychodzi do glowy to moze kolo gieldy samochodowej, ale nie wiem jak z dostepnoscia. Generlanie mysle ze czas takich ogolnodostepnych kanalow sie skonczyl.
Obrazek
1,5 dCi, Alize, Gwiezdny pył, '03, CB-Radio
Telefony GSM - Serwis < - - > Code Radio < - - > Navi
Haku
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Czy jest kanał serwisowy we Wrocławiu ??

Postprzez lam3r sobota, 3 kwietnia 2010, 19:32

A wszystko pewnie przez tych krzykliwych właścicieli co się dzielić nie chcą i "pseudoproekologów", co nie wiedzą, że każdy grzecznie utylizuje stary olej:-)
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
http://www.vigowroclaw.pl
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Powrót do Pytam