Bullitt napisał(a):piter6311 napisał(a):witam
mam pytanko, czy ktos wie gdzie jest moduł elekrtoniczny od klimy
pozdrawiam
Pod radiem, po prawej stronie.
witam
co najelepiej w pierwszej kolejnosci rozkrecic aby się dobrać do modułu klimy
pozdrawiam
Bullitt napisał(a):piter6311 napisał(a):witam
pozdrawiam
piter6311 napisał(a):loocky napisał(a):Może wloty i doloty powietrza się zapchały?
A w jakim stanie jest filtr od klimy?
witam
czy filtr od klimy moze miec taki wpływ aby sprezarka klimy nie działała
pozdrawiam
piter6311 napisał(a):Bullitt napisał(a):piter6311 napisał(a):witam
pozdrawiam
witam
pozdrawiam
Bullitt napisał(a):piter6311 napisał(a):Bullitt napisał(a):piter6311 napisał(a):witam
pozdrawiam
witam
pozdrawiam
Nic nie rozkrecac. Wystarczy się nachylić się od strony pasażera.
orys napisał(a):Witam
I ja mam pytanko???
Czy nasza klima jest dwu stopniowa tzn. czy ma dwa biegi, nie mówię tu o obiegu zamkniętym tylko o stopniu po między śnieżynką a zerem
najemnik napisał(a):orys napisał(a):Witam
I ja mam pytanko???
Czy nasza klima jest dwu stopniowa tzn. czy ma dwa biegi, nie mówię tu o obiegu zamkniętym tylko o stopniu po między śnieżynką a zerem
u mnie przy ustawieniu pomiedzy 0 a * powietrze leci zimniejsze niz przy ustawieniu na 0 ale trudno powiedziec czy zimniejsze niz na *
pozdrawiam
najemnik
najemnik napisał(a):u mnie przy ustawieniu pomiedzy 0 a * powietrze leci zimniejsze niz przy ustawieniu na 0 ale trudno powiedziec czy zimniejsze niz na *
pozdrawiam
najemnik
jon104 napisał(a):Klima jest zdecydowanie jednostopniowa zatem pomiędzy (0) a (*) nie powinna działać (chocby ze względu na fakt, że przy jej załączaniu występuje wyraźny skok pokrętła dopiero przy położeniu (*)). Po prostu nie ma położenia pośredniego, a siłę schłodzenia nalezy regulować przekręcając dmuchawę na kolejne stopnie mocy![]()
Na marginesie polecam też jak najszybsze wymienienie filtra przeciwpyłkowego. Po dwóch zimach (bez serwisu) klima uzyskała na prawdę zadowaląjącą moc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości