pompa 300 zł jeszcze nie wiem ile mnie wyniesie robocizna...
Podobny temat który może pomóc

viewtopic.php?f=78&t=9236&start=20
Lucass napisał(a):Z doświadczenia (ale czysto teoretycznego - forumowego) wiem,że ta kombinacja kontrolek lubi wskazywać błędy wtrysków lub ciśnienia listwy common rail. Zwykle jest to za niskie ciśnienie na listwie spowodowane lejącymi/przepuszczającymi wtryskami. Można spróbować zrobić test przelewowy żeby to sprawdzić. Żadna filozofia. Potrzebne 4 plastikowe kubeczki i 4 odcinki przewodu paliwowego.
agnas napisał(a):Nie, slinik nie traci mocy w ogóle, jak depne to grzeje, tylko sie zapala ta kontrolka.
Podłączyłam godzine temu skoczka do kompa, ale teraz to sama już nie wiem.
Generalnie elekrtonik stwierdził, iz "najprawdopodobiej którys wtrysk może się konczyć przez co też silnik na wolnych obrotach kuleje jakby na jeden cylinder, a przy depnięciu mu mocniej pojawia sie kontrolka emisji spalin, bo do silnika wtryskiwana jest mieszanka o zlych parametrach".
Z uwagi na to, iż więcej nie był w stanie stwierdzić, polecił kontakt z jakimś serwisem specjalizującym się typowo w dieslach. Cóż, tak chyba zrobie.
Jestem z Katowic, zna ktoś może jakiegoś speca w tych sprawach z tych okolic??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości