skarb napisał(a):wojtas040 napisał(a):mam problem z właściwym działaniem świateł, podłączyłem bixenon H4 i nie działa prawidłowo mianowicie po przełączeniu na światła drogowe nie można wrócić do mijania włączenie na chwilę pozycyjnych wyłącza drogowe, zestaw podłączony przez jedną kostkę od świateł
znalazłem post podobny tylko że w mojej kostce są trzy przewody a tam mowa była o dwóch
ma ktoś na to radę ??
Kolego zaczynaj post tak - "mam problem z właściwym działaniem świateł, podłączyłem XENONY DLA UBOGICH - oślepiające innych kierowców jadących z przeciwka ... "
Sorry - ale czy Ty nie zdajesz sobie sprawy z tego że zakładając takie pseudo światła stanowisz zagrożenie dla innych ?
w jakim celu zabierasz głos skoro nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie??
widocznie Twój poziom wiedzy na ten temat jest ubogi, nikt nigdy nie dał mi znaku znaku, że jest oślepiany, poza tym założyłem te światła z myślą o bezpieczeństwie nie tylko swoim ale również idących poboczem, tak tak wyobraź sobie że teraz mam dokładnie oświetlone pobocze drogi,
Te światła można kupić w każdym sklepie motoryzacyjnym jakoś nikt nie zabrania sprzedaży tych niedobrych świateł.
"Sorry"-twoja opinia i głupiutka odpowiedź zupełnie mnie nie obchodzi