Tak pompa chodzi ... słyszałam o wielu przypadkach naprawy wtrysków i nikt nie miał problemu z pompą , przeważnie jest tak że jak powstają pewne objawy to wskazują one na usterkę pompy lub wtrysków, częściej wtrysków. Zapewne zdarzają się przypadki (wtedy to trzeba mieć dużego pecha)że komuś odmówi posłuszeństwa również pompa. Mój samochód miał raz regenerowany 1 wtrysk po przejechaniu około 45 tyś zaczęły się problemy(o których nie będę pisać bo pisałam już wielokrotnie)w jednym zdaniu -problemy z odpalaniem,ale jeździłam sobie tak jakiś czas i było co raz gorzej w efekcie 4 wtryski przepuszczały(myślę, że do stanu takiego doszło z mojej winy ponieważ gdybym od razu pojechała zlikwidować przyczynę moich problemów to pewnie jeszcze nie przepuszczały wszystkie wtryski a tak to doszło do czego doszło...).Po za tym nie wiem gdzie samochód był tankowany przez około 40 tyś (wtedy był własnością poprzedniego właściciela).Ja tankuje na.. w moim przekonaniu "dobrej" stacji ale do dystrybutora "nie wejdę"

.Ponad to regeneracja nie jest równa regeneracji jedni robią ją od A do Z a inni tańszym kosztem tak aby "chodziło" jaka była ta pierwsza regeneracja 1 wtrysku nie wiem , jaka była ta 2 regeneracja po 45 tyś, wszystkich 4 wtrysków -to się okażę.. ale od listopada mam spokój i rok gwarancji ... i jeszcze jedno za sprawdzanie przelew.zapłaciłam 80zł oraz za pomiar ciś pal 60...