Lucass napisał(a):Może nie tylko szpan. Może i poprawiają widoczność. Pewnie tak jest.
Tylko, że poprawiając widoczność kierowcy, często pogarszają ją wszystkim mijanym...
wojtas040 napisał(a):zdecydowałem się jednak kupić bixenon wydając kilkakrotnie więcej niż kosztuje "dobra" żarówka H4
wojtas040 napisał(a):no i proszę sami znawcy prawa tylko jakoś nikt zadanego pytania nie jest w stanie zrozumieć![]()
![]()
![]()
barwa światła nie jest niebieska tylko BIAŁA więc ten " lanserski wynalazek" był założony w zupełnie innym celu niż Ci się wydaje![]()
może się wymądrzać poda ktoś artykuł z opisem jak to światła xenonowe były przyczyną zdarzenia drogowego![]()
niby czym tak obraziłem kogoś ? może tym że pytanie powinienem zadać na forum prawnym by uzyskać odpowiedź
Więc Szanowny Panie "Lucass" powołam się na przytoczony przez Ciebie przykład z nożem, jeśli jesteś taki skrupulatny w przestrzeganiu prawa powinieneś dobrowolnie poddać się karze za noszenie noża lub nawet całego zestawu ponieważ na pewno kiedyś kupiłeś, jeżeli nie to ktoś kto dostarczył ci je do mieszkania, procedurę widzę znasz w donoszeniu.
Natomiast MaciekR4 nie musisz wszystkim oznajmiać co robisz przy drogach.
Bez urazy nie prościej odpowiedzieć NIE MAM POJĘCIA niż udawać wszechwiedzących, widocznie liczy się klepnięty kolejny post a że nie na temat... a co tam sztuka to sztuka![]()
wojtas040 napisał(a):mam problem z właściwym działaniem świateł, podłączyłem bixenon H4 i nie działa prawidłowo...
ma ktoś na to radę ??
skarb napisał(a):Proponuje nie dyskutować więcej z dzieckiem, jak trochę pojeździ samochodem to chyba zrozumie że nie ma racji.
Niech zakłada XENONY, dobrego wzmaka, subbufer z wooferem
skarb napisał(a):i srebrne nasadki na rurę wydechową i dawaj na disco, proponuje nie zapomnieć o nakładkach na pasy "RECARO" oraz zielonym pasku na szybę "I LOVE MAJ TOJOTA". Doskonałym dodatkiem będzie także taki antystatyczny ogonek z tyłu oraz chromowana antena a nawet dwie anteny (niby że CBŚ). Tylko ta druga nie może być chromowana.
Z drugiej strony trochę się ostatnio nudnawo robiło, a tak to się człowiek pośmieje przynajmniej.
Podmiejski napisał(a):Jesli dużo jeździłeś - przepoleruj drobniutką pastą swoje klosze reflektorów - wraz z przebiegiem piaskują sie koszmarnie i to znacznie pogarsza jakość oświetlenia.
Podmiejski napisał(a):Załóż przekaźniki i zasil żarówki prosto z akumulatora.
Marek_Bielsko napisał(a):Może to spowodować wypalenie odbłyśników, czyli jeszcze gorszy efekt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości