Witam,
mam pewien problem z stukaniem przy mocnym skrecie w lewo badz w prawo,bardziej jest to odczuwalne kiedy skrecam w prawo, i do dodaje gazu to wtedy slysze jak by cos z lewej strony stukało. Postanowilem wymienic półlosie lewa i prawa bo jak mi powiedzial mechanik na pewno przegub, odjezdzac od mechanika sprawdzajac przy ostrych skretach okolo 10/15 km/h znowu szczela, wiec pojechalem na stacje diagnostyczna, sprawdzil mi facet i powiedzial ze mam do wymiany tuleje ktorej nawet jednej nie bylo i jeszcze nadmienil ze kiedy skrece kolami ostro np w lewo i rusze to powinien szczelac przegub a tak nie jest, wiec zdiagnozowal tuleje. wymienilem je i auto zrobilo sie bardziej stabiliniejsze wiec super nawet nie wiedzialem ze mam do roboty, no ale po wymianie tuleji dalej szczela na zakretach jak by tak o cos biło.
bardzo bylbym wdzieczny za pomoc !!!
Mam juz dosc wydawania w torbacza pieniadzy, prowadze agencje reklamowa i mam go juz zamiar okleic i bedzie sluzyl tylko do prac w terenie bo szkoda mi go sprzedawac za duzo zainwestowalem.
Mam zaprzyjaznionego mechanika wiec z wasza pomoca bym go nakierowal co ma sprawdzic aby mnie nie ladowal w koszty.