Problem z pompa?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Problem z pompa?

Postprzez tommy288 niedziela, 7 grudnia 2014, 14:42

Witam.mam na imie tomek i po raz drugi stalem sie posiadaczem kangura.pierwszy byl w benzynie ten jest diesel z nieszczesna pompa lucas epic(chyba.)
mieszkam na stale w DE i dlatego chcialbym was sie radzic w sprawach technicznych (jesli czegos nie wiem)

Sprawa wyglada tak....gdy odpale auto(pali z tzw pierwszego)niechce ono wejsc na obroty tzn nie zawsze.gdy w trakcie odpalania trzymam wcisniety troche pedal gazu to odpala i jest ok.czasem faluja troszke obroty.poczytalem troche i czy to juz konczy sie pompa?pomozcie bo tu jest bardzo drogo a na swieta bede w pl to kupie co potrzeba.
tommy288
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Problem z pompa?

Postprzez tommy288 niedziela, 7 grudnia 2014, 15:15

Ewentualnie macie jakis namiar na mechanika co naprawi to ustrojstwo?
tommy288
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez tommy288 poniedziałek, 8 grudnia 2014, 10:06

Mozna zamknac temat bo juz sporo poczytalem
tommy288
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez tommy288 poniedziałek, 26 stycznia 2015, 14:37

Dodam tylko ze pompa zmieniona na mechaniczna i auto smiga jak ta lala(byl jeszcze problem ze swiecami ale kupilem nowe i jest petfekt)
Pompa kosztowala 770po regeneracji plus wszystkie potrzebne rzeczy do przekladki .przekladka 350.(5godzin roboty).nieswieca sie zadne bledy czy kontrolki od swiec.przy zegarach gosc wlutowal jakas pierdole i to obszedl.

Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
tommy288
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Powrót do Pytam