Impulsator kosztuje jakies 120 zl, w tych granicach. Nie mam podnosika ale przypuszczam, ze mozna wyciagnac impulsator od spodu, zalezy jakie masz dlugie rece

Ale jakbys sciagnal lewe kolo to tez dosyc gleboko musisz wsunac reke, zeby sie dostac, napewno zauwazysz gdzie jest impulsator jak sobie przyswiecisz troszke, jest na gorze na skrzyni biegow i jest do niego podlaczony kabel, nie ma tam czegos innego z czym moglbys go pomylic ( przynajmniej u mnie w dieslu) Z tyl kolem to zrob tak: odkrec troche sruby, nieduzo i sprobuj pojezdzic na podworku ostro i gwaltownie skrecajac, to nie znaczy szybko! Uslyszysz jak felga poluzuje sie na piascie. Taka piaste nalezy oczyscic papierem sciernym, takze felge na obwodzie i nalozyc troche smaru, sruby tez sie smaruje, jest wielu, ktorym sie wydaje, ze im sie kolo odkreci jak sruby posmaruja i to sa ci co skacza po kluczu, zeby sruby odkrecic albo metrowe rurki woza jako przedluzke do klucza.
Nie wiem czy Ci cos pomoglem ale ktos juz opisywal ten impulsator, to poszukaj, mozesz go takze zobaczyc na allegro, poszukaj w czesciach, ja tak go ujzalem pierwszy raz. W razie czego napisz odkrece kolo i zrobie zdjecie.
Pozdrowienia