Zadanie

Dopasuj logicznie przesłanki w jedną całość i napisz co jest Kangusiowi PaNoRaMiXa:
1. Przy zgaszonym silniku, gdy rusza szybko i krótko kierownicą prawo/lewo coś stuka mniej więcej na środku między kołami i czuć te stuki pod nogami (podłoga sie trzęsie ). Skręcając w miejscu na zgaszonym/ włączonym luzów nie widać,koła dobrze reagują nar uchy kierownicy
2. trafiło się parę razy że przy skręcaniu autem o 90 stopni (na parkingach) coś stuknęło przeciągle
3. ostatnio jak ejchałem koło 100-130 kierownica jakby pływała, słabo reagował na ruchy kierownicy, więcej chyba niż zwykle musiałem obrócić by zareagował
4. była opcja, że to przez końcówki drążka lub sworznie wahaczy ale z lewej strony wymieniłem w październiku, a z prawej w kwietniu i stuka nadal...
5. w kwietniu był badany na szarpakach i było niby okej, a stuki zaczęły się jakoś w zimę - mechanior powiedział że stuka drążek z prawej to wymieniłem bo był bardzo zużyty i nic nie pomogło
6. auto ma prawie 80 tys przebiegu wiec to chyba mało jak na maglownice do wymiany (przebieg mam pewny)
ODP.:
Co Wy na to?
W ostateczności chyba na badanie do: http://www.allegro.pl/item659931502_renault_kangoo_maglownica_przekladnia.html i oby na badaniu się skończyło