Witam

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Witam

Postprzez wbodzio wtorek, 22 grudnia 2009, 10:19

Mam renault kangoo 1.9 z 2001 roku wczoraj nie udało mi sie z powodu mrozu zamknąć zasuwanych lewych drzwi tylnych musiałem szukac na szubko jakiegos rozwiazania przekreciłem zameczek w czesci rozsuwanej do gory.... no i tutaj zaczyna sie problem gdyz drziw są zamkniete ale nie da sie otworzyc ani kluczem ani klamkami a moze ktos wie co trzeba zrobic od środka auta? rozebrałem pokrywe ale sie na tym nie znam............

prosze i dzieki za pomoc

§19 REGULAMINU FORUM KKP
Użytkowników forum obowiązuje szeroko pojęta Netykieta. [...]
1. Nie zadawaj pytania, na które już kiedyś została udzielona odpowiedź, a zanim je zadasz sprawdź czy jej nie ma, użyj wyszukiwarki, przejrzyj co najmniej dwie pierwsze strony tematów z danego działu forum, jeżeli masz do niej uprawnienia - użyj linkowni.
[...]
3. Wątkom nadawaj tytuły, które krótko i treściwie będą odzwierciedlać zawartość tak, aby osoba szukająca czegoś na forum mogła to odnaleźć.

Temat był poruszany wczoraj
viewtopic.php?f=78&t=6885
O ortach w treści nawet nie wspominam...
(admin/mod)
wbodzio
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Witam

Postprzez Szumak wtorek, 22 grudnia 2009, 10:41

Nagrzać w samochodzie.
Ja grzałem suwane drzwi od środka (bez rozbierania) przy pomocy suszarki do włosów - po 20 minutach zamek puścił. Jak masz już rozebraną tapicerkę to potraktuj elementy ruchome odmrażaczem i może jakimś wd40.
Suzuki Marauder [2001]:
Obrazek
Suzuki Burdelmam C50 [2006]
Obrazek
Był: Kangur Polarny 1.2 16V LPG [2002]:
Obrazek
Była: Babcia Asia 1.8 [1994]:
Obrazek
Szumak
Vice Kangoomistrz 2012
Vice Kangoomistrz 2012

Re: Witam

Postprzez wbodzio wtorek, 22 grudnia 2009, 11:01

Działa :D własnie korzystam ze wszystkich drzwi :)
wbodzio
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Powrót do Pytam