Czy ktoś może mi pomóc !?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Czy ktoś może mi pomóc !?

Postprzez arkadiusz79ag środa, 20 stycznia 2010, 22:05

Witam, mam pytanie odnośnie mojego Kangoo 1.9 d 99r., przy kręceniu kierownicą w lewo, prawo słychać nieprzyjemne uderzenia raz z lewej raz z prawej przy włączonym silniku i po jego zgaszeniu , a podczas jazdy gdy puszczam powoli pedał gazu niepokojące donośne szum z lewej strony jakby coś o coś ocierało ( Łożyska miałem wymieniane)!? Czy ktoś może mi pomóc!?
arkadiusz79ag
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Czy ktoś może mi pomóc !?

Postprzez Marek_Bielsko środa, 20 stycznia 2010, 22:15

§19
Użytkowników forum obowiązuje szeroko pojęta Netykieta. Jeżeli jesteś nowym użytkownikiem forum najpierw się przywitaj, zakładając wątek w dziale "Jestem tu nowy".
Ponadto:
1. Nie zadawaj pytania, na które już kiedyś została udzielona odpowiedź, a zanim je zadasz sprawdź czy jej nie ma, użyj wyszukiwarki, przejrzyj co najmniej dwie pierwsze strony tematów z danego działu forum, jeżeli masz do niej uprawnienia - użyj linkowni
.
2. Pisz na temat, rzeczowo i konkretnie tak, ażeby każdy Cię zrozumiał.
3. Wątkom nadawaj tytuły, które krótko i treściwie będą odzwierciedlać zawartość tak, aby osoba szukająca czegoś na forum mogła to odnaleźć.
4. Jeżeli masz problem z ortografią, interpunkcją lub twoja klawiatura nie obsługuje polskich znaków - nie pisz lub używaj programów korektorskich. Oszczędzisz sobie wysiłku, innym trudu przy odczytywaniu, a moderatorom fatygi przy usuwaniu. Nie chodzi oczywiście o pojedyncze literówki ale o pisanie z czystym lekceważeniem zasad pisowni.
5. Nie KRZYCZ dużymi literami chyba, że ma to znaczenie dla sensu Twojej wypowiedzi.
6. Nie używaj jĘzYkA bloguff.
7. Nie spamuj, nie nabijaj licznika postami nie zawierającymi treści.
7a. Nie odpowiadaj na posty z przed roku, dwóch, trzech lub więcej. Jeśli autor do tej pory nie otrzymał odpowiedzi, na pewno jej już nie oczekuje.
8. Zanim wyślesz posta - użyj opcji „podgląd”. Jeśli mimo to popełniłeś błąd lub chcesz coś dopisać, użyj opcji „edytuj”, nie dubluj postów, a jeśli zdublowałeś i nie masz uprawnień do samodzielnego usunięcia, sam zgłoś go do moderacji.
9. Edytując swoje posty nie naruszaj logicznego ciągu dyskusji.
10. Pamiętaj o przestrzeganiu praw autorskich.
11. Nie podejmuj żadnych działań mających na celu antagonizowanie innych użytkowników.
12. Swoimi wypowiedziami nie prowokuj innych użytkowników, traktuj wszystkich tak, jak sam chciałbyś być traktowany.
13. Wielkość zdjęć w załącznikach do postów umieszczanych na serwerze klubkangoo.pl nie może byś większa niż 640x480 pikseli. Jeżeli chcesz umieścić większe zdjęcie, zrób to poprzez serwer hostingowy (np fotosik.pl lub imageshack.us itp) i wklej odnośnik lub miniaturę.*

Jeśli nie będziesz stosować się do powyższych zasad, z kangoorangi możesz awansować na kandydata na trolla sieciowego, a następnie na pełnoprawnego trolla. Moderatorzy i administratorzy mogą wobec Ciebie również zastosować środki wymienione w §21-23.
Marek_Bielsko
Antykangoorowicz
Antykangoorowicz

Postprzez czART środa, 20 stycznia 2010, 23:41

Oj, Marek... Chłopak ma kłopot a Ty go dołujesz. Jak naprawi to wyluzuje i sie przedstawi. Jeśli będzie chciał sie angażować w klubie. ;)

Ja sie nie znam na mechanice - więc nie podpowiem... Ale jest TU kilku mądrych KANGOOMANAKÓW.

powodzenia
czART :evil:
BYŁO:
Zielony(?) Kaleido - ofcorz 1.2 (75KM) :D 2004r. :D Oklejony jakoś od 10.2009r.
JEST:
...........................................................................................................................................
Jak komuś nie przywalisz to Ci wejdzie na głowę... Obrazek
czART
KangooczART
KangooczART

Postprzez branio czwartek, 21 stycznia 2010, 08:46

Łożyska amortyzatorów
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak