Niestety przyszła pora na sprzedanie kangurka - firma w której służył jedzie z właścicielem już na stałe do Belgii a ja na samego siebie chyba nie potrzebuje autka z dwoma siedzeniami więc zamieniam na Kangurka 2

i tu moja prośba do Was drodzy posiadacze i użytkownicy jaka dać cenę mniej więcej :
Renault Kangoo
produkcja 2000r
Silnik 1.9 D , 65 kM , 140tys. przebiegu , po kompletnej wymianie rozrządu około 12tys.temu, obecnie wymienione końcówki kierownicze łącznie z drążkami, olej, wszystkie filtry,pasek klinowy,
akumulator 1,5 roku - ani razu nie miałem problemu z odpaleniem w zimę stał w Suwałach pod chmurka a stopni na minusie było nie mało nawet do - 25,
wstawione dodatkowe głośniki w drzwi, poduszka powietrzna, centralny zamek, wstawiony tunel środkowy z nowszego rocznika z dodatkową zapalniczką i miejscami na dwa kubki - można pic i jechać he

Komplet zimowych opon używanych od listopada do marca w 2009r - czyli ledwo jeden sezon , model frigo, oponki letnie dwa sezony, ubezpieczenie ważne jeszcze przez 11miesięcy tak jak i przegląd,
ustawiona cała geometria kół, amortyzatory tył 90% , przód 86% wydruk z maszyny na przeglądzie - nie znam fachowego określenia,
brak rdzy jak i żadnych wgnieceń czy zadrapań, ładowność 600kg, wytłumiona podłoga i tylne nadkola, wszystkie plastiki w środku czyste i nie uszkodzone
zużycie paliwa 5,5 l w trasie miasto od 6 do 6,5