Problemy z odpalaniem na "zimno"

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Problemy z odpalaniem na "zimno"

Postprzez Jarson niedziela, 21 listopada 2010, 10:36

CHłopy świece żarowe wymienione a mój skoczek dalej "kuleje" rano przy odpalaniu,tzn jak podgrzeje świeczki raz to nie odpalę skoczka co najmniej dwa trzy razy muszę podgrzewać żeby "zagadał" normalnie.Co robić gdzie szukać przyczyny :?: Filtr paliwa wymieniony odpowietrzony napięcie dobre na świecach i?

Znaków interpunkcyjnych używamy m.in. po to, żeby czytający nie musiał się domyślać o tzoo choozzii? :?
(admin/mod)
Kangoo 1.9 "kadzidełko"D65, 1998 r +dwie poduchy+elektryczne szyby+wsp.kierownicy+hak+halogeny przeciw mgłowe+belki dachowe+halogeny drogowe+obrysówki boczne i dachowe
CB radio President LINCOLN + Leem at 2001 turbo w dziurce+FD 2060
Jarson
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Problemy z odpalaniem na "zimno"

Postprzez Wiz niedziela, 21 listopada 2010, 13:28

Ludzie wy czytacie to co sie pisze :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Najprosciej jest zadac pytanie a poszukac to juz sie nie chce, sami smiecicie to forum a pozniej marudzicie ze nic sie znalezc nie da :!:
Ponizej czyli jakies 4 lub 5 postow ponizej jest podobny watek, warto poczytac i sprobowac wykorzystac napisane tam sugestie. Jak nie pomoga to dopisz sie tam a nie zakladaj nowy watek.
Jak nigdy wkleje linka do tego watku viewtopic.php?f=78&t=7977
Moze przekaznik za krotko podaje "prad" na swiece :?: Sugestia z powyzszego watku.
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Re: Problemy z odpalaniem na "zimno"

Postprzez Jarson niedziela, 21 listopada 2010, 14:07

kolego nie denerwuj się tak ;) szukałem i niestety nic nie znalazłem pewnie źle szukałem bo nie mam za bardzo czasu remont domu :shock: tak więc dzięki za linka ale niestety za dużo nie niedokładnie jak dla mnie jest tam napisane może temat z biegiem czasu się rozwinie.Pozdrawiam ;)
Kangoo 1.9 "kadzidełko"D65, 1998 r +dwie poduchy+elektryczne szyby+wsp.kierownicy+hak+halogeny przeciw mgłowe+belki dachowe+halogeny drogowe+obrysówki boczne i dachowe
CB radio President LINCOLN + Leem at 2001 turbo w dziurce+FD 2060
Jarson
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Powrót do Pytam