A tak na marginesie, pytanie nieco głupie - ta blokada była wciśnięta

jon104 napisał(a):... Cholera w te blokadę to wierzyłem (też taką mam) i przyznam sie, że przeważnie na krótkie postoje w ciągu dnia tego ustrojstwa nie wciskałemNo teraz to się zmieni (tylko po co?)
![]()
A tak na marginesie, pytanie nieco głupie - ta blokada była wciśnięta
PanKot napisał(a):to straszne. Ja bym się pochlastał jakby ukradli mi kangoorka. Wsólczuję. Byłem wczoraj również w tym sklepie około 18:00. Ale jeszcze nie wiedziałem o Twojej stracie. Czułem się tam pewnie zostawiając zwierzaka na parkingu. A teraz....? No nie wiem czy pojadę tam kiedykolwiek. ...
Grzegorz napisał(a):Z informacji jakie zebrałem w Komisariacie na Raginisa wynika, że piątek, sobota, niedziela to standard![]()
. W każdy weekend znika tam jakiś samochód. Czy nie można wówczas strzec tego lepiej - myślę o parkingu. Z tego wynika, że ochrona, która tam "dozoruje" jest do niczego. Nota bene, na wjazdach i wyjazdach są zainstalowane kamery przemysłowe. Nagrywanie dokonuje się na taśmach VHS - ich jakość nawet po obróbce w laboratorium kryminalistyki nie nadaje się do niczego. Innymi słowy tzw. "markowanie roboty". Podobno jakiś czas temu wystąpił do nich Komendant Policji z Bemowa o wymiane sprzętu na bardziej adekwatny. Póki co bez rezultatu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości