Czy ta strona to towarzystwo wzajemniej adoracji?

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez zuwik poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 13:59

Polejcie jej,..... znaczy podarujcie bombonierkę z cherry :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rajder poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 15:33

No żuwik dajcie se jeszcze buzi i bedzie gitara:D
no niestety Mk zrozumiał moje intencje, pankot też je zrozumiał, Ty niestety ich nie rozumiesz.Więc bardzo mi przykro ale nie każdy musi być taki pojetny jak Ci dwaj panowi :D Monia pisząc o samokrytyce chodziło mi tylko o krytyke wobec kangoorka a nie wyznania o nadwadze bo kogo to obchodzi :wink: a Ty drogi żuwiku sie tak nie sadź bo nie jesteś alfą i omegą i nie administrujesz tej stronki więc nie powinieś mi mówić co moge a co nie.Przypominają mi sie słowa rafała że jestęs krową co dużo ryczy ale daje mało mleka,no musze sie z nim zgodzić w 100%.Ta strona jest o kangurkach i o ich włascicielach którzy sie nimi wożą, a nie tylko dla radykalnych fanatyków którzy na słowo krytyki reagują histerycznie 8O i jeszcze raz ja nie chce nikogo zmieniać nigdy tego nie powiedziałem więc nie wiem dlaczego piszesz takie rzeczy,jakie chce tylko swoim wkładem zmienić pewną tendencje,nawet nie tyle zmienić co wskazać że czasami można inaczej.Specjalnie dla ciebie żuwik napisałem post co lubie w swoim kangorze :D przeczytaj sobie
rajder
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Rafal poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 16:06

Na weekend pojechałem do Warszawy do prezesa. Owszem pochlalismy, pochlalismy i pooglądaliśmy kangoory, wracam a tu co sie dzieje.... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Nic nie powiem do czasu kiedy nie przeczytam wszystkiego jeszcze raz!! :!:
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Mona poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 16:38

rajder napisał(a):No żuwik dajcie se jeszcze buzi i bedzie gitara:D
Monia pisząc o samokrytyce chodziło mi tylko o krytyke wobec kangoorka a nie wyznania o nadwadze bo kogo to obchodzi :wink: a Ty

po pierwsze: Mona jestem. wódki z tobą nie piłam, żebyś mi tu moniował.
sugerować gdzie i kogo możesz pocałować też nie będę, i nie bardzo lubię żeby ktoś mnie do buziaków tak durno namawiał :twisted:

po drugie: jednak nie zgodzę się, że o krytykę kangurka ci chodzi, bo w tym wątku jednak personalnie walisz, a nie kangurkowo. nie ma jednego zdania na temat kangura, a za to wyciągasz wnioski ze swoich subiektywnych opinii na temat użytkowników.

jaki w tym cel?? tylko jeden potrafię znaleźć - masz jakiś problem, i chyba chcesz tu swoje brudy poprać :lol: :lol: :lol: i załatwić publicznie swoje sprawy.

kompetnie to nie w moim stylu, więc ze swojej strony nie uczestniczę wiecej w tym wątku
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 16:42

Udowodnij mi że jesteś myślący i napisz wreszcie msg na priva o co ci biega, bo tu już uśmiech politowania się narzuca...
Monia pisząc o samokrytyce chodziło mi tylko o krytyke wobec kangoorka a nie wyznania o nadwadze bo kogo to obchodzi
Weź słownik i obczaj słowo SAMOKRYTYKA,bo chyba go nie pojmujesz...
Przypominają mi sie słowa rafała
Wymyśl coś od siebie, a Rafał pisze się dużą literą
Ta strona jest o kangurkach i o ich włascicielach którzy sie nimi wożą
Czyli m.in. o mnie i musisz się z tym pogodzić lub przeboleć
dla radykalnych fanatyków którzy na słowo krytyki reagują histerycznie
No błagam... Idę po boeinga i polecę nim na główną siedzibę Renault
jeszcze raz ja nie chce nikogo zmieniać nigdy tego nie powiedziałem
Ja, naturlich, bo przeciez nie tu:
jakie chce tylko swoim wkładem zmienić pewną tendencje,nawet nie tyle zmienić co wskazać że czasami można inaczej.
i nie na początku:
wielu klubowiczów troche przesadza z zachwytem nad kangoorem(...)dlatego dzielnie :wink: postanowiłem zostać lekką przeciwwagą dla ohów i ahów
A co do
nie powinieś mi mówić co moge a co nie
poproszę o cytat, ale serio, gdzie kiedy i co ci kazałem... Ale też na priva, bo tu już zamiaru zaglądać nie mam
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez AdiK poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 16:54

rajder napisał(a):niektórzy kangomaniacy przez te pół roku często swoimi zachwytami nad kangurkiem doprowadzali mnie do łez ze śmiechu. :D

I właśnie po to są te zachwyty zeby się śmiac i cieszyć a nie narzekać i czekać kiedy mi tylna belka padnie bo i tak kiedyś padnie , a jak masz już dosyć śmiesznych postów to pisz powazne ale nie czepiaj się tych co inaczej piszą .
Pozdrawiam Adrian

Był KaleidoGwiezdnyPył 1.5dci75
Jest Peugeot 5008 2.0HDI
AdiK
Kangoomistrz 2009
Kangoomistrz 2009

Postprzez rajder poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 17:18

Zuwik wybacz ale Ty chyba jesteś tępy.Skoro jesteś studentem to chyba musiałeś być w licku lub w technikum i tam chyba uczyli was że pewne rzeczy mają głębsze znaczenie niż sama ich nazwa może wskazywać.Dlatego celowo użyłem słowa samokrytyka bo niektórzy sie identyfikują ze swoimi samochodami i właśnie samokrytyka do własnej osoby jest również krytyką wobec samochodu.Jeśli tego nie rozumiesz to bardzo mi przykro.to po pierwsze odnośnie
Cytat:
Monia pisząc o samokrytyce chodziło mi tylko o krytyke wobec kangoorka a nie wyznania o nadwadze bo kogo to obchodzi
Weź słownik i obczaj słowo SAMOKRYTYKA,bo chyba go nie pojmujesz...

po drugie zacytowałem wypowiedź Rafała gdyż moim zdaniem świtnie Cie opisuje dużo ryczysz ale nic z tego nie wynika,a nie chciałem sobie
przypisywać jego wypowiedzi więc ją zacytowałem.Zresztą ta wypowiedź świadczy że nie tylko ja mam o tobie takie zdanie,ale wiem że ten fajt chciałbyś przemilczeć

po 3
Cytat:
Ta strona jest o kangurkach i o ich włascicielach którzy sie nimi wożą
Czyli m.in. o mnie i musisz się z tym pogodzić lub przebolećCytat:
dla radykalnych fanatyków którzy na słowo krytyki reagują histerycznie

ta wypowiedź stanowi całość a Ty ją rozbiłeś na 2 wątki.Ja własnie jestem takim posolitym użytkownikiem 2 kangorów i sie nimi woże jednak nie jestem radykałem tak jak Ty.Tym sie różnimy

po 4
Cytat:
jeszcze raz ja nie chce nikogo zmieniać nigdy tego nie powiedziałem
Ja, naturlich, bo przeciez nie tu:Cytat:
jakie chce tylko swoim wkładem zmienić pewną tendencje,nawet nie tyle zmienić co wskazać że czasami można inaczej.
i nie na początku:Cytat:
wielu klubowiczów troche przesadza z zachwytem nad kangoorem(...)dlatego dzielnie postanowiłem zostać lekką przeciwwagą dla ohów i ahów
powiedz mi chłopczyku gdzie tu coś pisze że ja chce kogoś zmienić.Tu pisze że chce zmienić tendencje,a nie KOGOŚ.To jest DUUUZA różnica.
Więc jak sam widzisz masz marne argumenty i chyba sie nam będzie trudno dyskutowało.
rajder
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez darecki poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 17:41

Rajder,mogłbyś w prawie każdej wypowiedzi nie podkreślać,że jesteś użytkownikiem 2 kangórków?? Jest to już męczące :!:
darecki
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 17:52

Więc widzę, że cytatu na to, w któerym momencie coś ci kazałem nie ma? Dziwne... No nic, przejdźmy do tego:
rajder napisał(a):powiedz mi chłopczyku gdzie tu coś pisze że ja chce kogoś zmienić.Tu pisze że chce zmienić tendencje,a nie KOGOŚ.To jest DUUUZA różnica.
Teraz poproszę o cytat, w którym ktoś mówi, że chcesz kogoś zmieniać. Zwrot, że nie chcesz "nikogo zmieniać" pojawił się po raz pierwszy u ciebie, u mnie tylko w cytacie. Zgadza się, jestem po licku i umiem czytać. A po drugie to jak już mówiłem, nam tu dobrze i zarówno nikogo, jak i niczego nie trzeba zmieniać ani niczegio nam nie trzeba wskazywać, pisałem już: dołącz się swoim wkładem do naszych żartów i git. No to nie. Sam tak wybrałeś, więc cóż ja mogę więcej. Narazie
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rajder poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 18:07

Zuwik chcesz cytatu (Teraz poproszę o cytat, w którym ktoś mówi, że chcesz kogoś zmieniać) bardzo prosze
mona:
tylko wpadasz tu z wyrobioną opinią na nasz temat (jak widać z tekstu o zuwiku) i próbujesz nas nawrócić, na coś co kompletnie nie jest nam potrzebne, a nawet niezrozumiałe.

znając twój tok rozumowania zaraz mi napiszesz że mona pisząc nawracać nie miała na myśłi zmieniać :wink:
jest jeszcze kilka innych podobnych ale mi sie już nie chce tego ciągnąć.Nie będe Ci udowadnaił że nie jestem wielbłądem.mam prośbe przeczytaj sobie jeszcze raz mój pierwszy post w tym temacie i postaraj sie go przeanalizowac na sucho bez emocji może w końcu zrozumiesz sense mojej pierwszej wypowiedzi :!:

a do dareckiego: wiesz co będe sie starał tego nie pisać ale co mam zrobić że jestem posiadaczem 2 kangorów a nie jednego,to nie moja wina,A celowo to podkreślam bo może zwróce tym uwage na fakt iż lubie ten samochód i jeżdże kangorem a nie berlingo doblo czy jeszcze jakimś innym a wypowiadam sie na temat kangora.[/quote]
rajder
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne