rajder napisał(a):No żuwik dajcie se jeszcze buzi i bedzie gitara:D
Monia pisząc o samokrytyce chodziło mi tylko o krytyke wobec kangoorka a nie wyznania o nadwadze bo kogo to obchodzia Ty
Weź słownik i obczaj słowo SAMOKRYTYKA,bo chyba go nie pojmujesz...Monia pisząc o samokrytyce chodziło mi tylko o krytyke wobec kangoorka a nie wyznania o nadwadze bo kogo to obchodzi
Wymyśl coś od siebie, a Rafał pisze się dużą literąPrzypominają mi sie słowa rafała
Czyli m.in. o mnie i musisz się z tym pogodzić lub przebolećTa strona jest o kangurkach i o ich włascicielach którzy sie nimi wożą
No błagam... Idę po boeinga i polecę nim na główną siedzibę Renaultdla radykalnych fanatyków którzy na słowo krytyki reagują histerycznie
Ja, naturlich, bo przeciez nie tu:jeszcze raz ja nie chce nikogo zmieniać nigdy tego nie powiedziałem
i nie na początku:jakie chce tylko swoim wkładem zmienić pewną tendencje,nawet nie tyle zmienić co wskazać że czasami można inaczej.
A co dowielu klubowiczów troche przesadza z zachwytem nad kangoorem(...)dlatego dzielniepostanowiłem zostać lekką przeciwwagą dla ohów i ahów
poproszę o cytat, ale serio, gdzie kiedy i co ci kazałem... Ale też na priva, bo tu już zamiaru zaglądać nie mamnie powinieś mi mówić co moge a co nie
rajder napisał(a):niektórzy kangomaniacy przez te pół roku często swoimi zachwytami nad kangurkiem doprowadzali mnie do łez ze śmiechu.
Cytat:
Monia pisząc o samokrytyce chodziło mi tylko o krytyke wobec kangoorka a nie wyznania o nadwadze bo kogo to obchodzi
Weź słownik i obczaj słowo SAMOKRYTYKA,bo chyba go nie pojmujesz...
Cytat:
Ta strona jest o kangurkach i o ich włascicielach którzy sie nimi wożą
Czyli m.in. o mnie i musisz się z tym pogodzić lub przebolećCytat:
dla radykalnych fanatyków którzy na słowo krytyki reagują histerycznie
powiedz mi chłopczyku gdzie tu coś pisze że ja chce kogoś zmienić.Tu pisze że chce zmienić tendencje,a nie KOGOŚ.To jest DUUUZA różnica.Cytat:
jeszcze raz ja nie chce nikogo zmieniać nigdy tego nie powiedziałem
Ja, naturlich, bo przeciez nie tu:Cytat:
jakie chce tylko swoim wkładem zmienić pewną tendencje,nawet nie tyle zmienić co wskazać że czasami można inaczej.
i nie na początku:Cytat:
wielu klubowiczów troche przesadza z zachwytem nad kangoorem(...)dlatego dzielnie postanowiłem zostać lekką przeciwwagą dla ohów i ahów
Teraz poproszę o cytat, w którym ktoś mówi, że chcesz kogoś zmieniać. Zwrot, że nie chcesz "nikogo zmieniać" pojawił się po raz pierwszy u ciebie, u mnie tylko w cytacie. Zgadza się, jestem po licku i umiem czytać. A po drugie to jak już mówiłem, nam tu dobrze i zarówno nikogo, jak i niczego nie trzeba zmieniać ani niczegio nam nie trzeba wskazywać, pisałem już: dołącz się swoim wkładem do naszych żartów i git. No to nie. Sam tak wybrałeś, więc cóż ja mogę więcej. Narazierajder napisał(a):powiedz mi chłopczyku gdzie tu coś pisze że ja chce kogoś zmienić.Tu pisze że chce zmienić tendencje,a nie KOGOŚ.To jest DUUUZA różnica.
tylko wpadasz tu z wyrobioną opinią na nasz temat (jak widać z tekstu o zuwiku) i próbujesz nas nawrócić, na coś co kompletnie nie jest nam potrzebne, a nawet niezrozumiałe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości