Czy ta strona to towarzystwo wzajemniej adoracji?

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez rajder poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 18:08

Zuwik chcesz cytatu (Teraz poproszę o cytat, w którym ktoś mówi, że chcesz kogoś zmieniać) bardzo prosze
monia:
tylko wpadasz tu z wyrobioną opinią na nasz temat (jak widać z tekstu o zuwiku) i próbujesz nas nawrócić, na coś co kompletnie nie jest nam potrzebne, a nawet niezrozumiałe.

znając twój tok rozumowania zaraz mi napiszesz że mona pisząc nawracać nie miała na myśłi zmieniać :wink:
jest jeszcze kilka innych podobnych ale mi sie już nie chce tego ciągnąć.Nie będe Ci udowadnaił że nie jestem wielbłądem.mam prośbe przeczytaj sobie jeszcze raz mój pierwszy post w tym temacie i postaraj sie go przeanalizowac na sucho bez emocji może w końcu zrozumiesz sense mojej pierwszej wypowiedzi :!:

a do dareckiego: wiesz co będe sie starał tego nie pisać ale co mam zrobić że jestem posiadaczem 2 kangorów a nie jednego,to nie moja wina,A celowo to podkreślam bo może zwróce tym uwage na fakt iż lubie ten samochód i jeżdże kangorem a nie berlingo doblo czy jeszcze jakimś innym a wypowiadam sie na temat kangora.
rajder
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez _ONE_ poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 19:05

Ludziska!
To forum jest po to aby nas łączyć. Wszyscy powinniśmy tu być z jednego powodu - Kangoo i to co z nim związane. Każdy z nas jest inny i mamy swoje zdanie na dany temat i dbajmy o to. Łączy nas frajda z używania kangura i to się liczy. Każdy z nas z pewnością wyliczy wady kangura i jego zalety. Niektórzy przesadzają w wyliczaniu zalet, ale mają do tego prawo. Nie musimy się z nimi zgadzać i warto o tym powiedzieć. Przypomina mi to boje toczone między pecetowcami a amigowcami (wiele lat temu). Na listach można było spotkać ortodoksów, ludzi umiarkowanych oraz tzw. grzybiarzy (ludzi, którzy przesiedli się z amigi na pc). Próby dogadania się tych osób kończyły się zawsze wielkimi awanturami (na listach, ircu, w mailach, giełdzie). Po jakimś czasie wszyscy zapominali o co pierwotnie chodziło i zaczynały się personalne wycieczki.
Szanuję wszystkich, którzy rozumieją innych i mają coś do powiedzenia.
Amen :!:
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rajder poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 20:59

ONE masz zupełną rację :!: kłótnie są bezsensowne,jednak wiesz ja nie moge siedzieć cicho kiedy ktoś mi wmawia coś czego nie napisałem,wtedy to trzeba sprostować,rozumiem że wasze forum to oaza spokoju i cukierkowatej atmosfery, a ja wychylając sie z szeregu(nie miałem wcale złych intencji) być może naraziłem sie kilku osobom.Jednak tych kilku krzykaczy z nie powiem z kim na czele :P :D :wink: prosze jeszcze raz żeby sobie przeczytali mój pierwszy post i sie nad tym spokojnie zastanowili.A tak poza tym to panowie co niektórzy pokażcie że macie za przeproszeniem jaja i nie zachwoujcie sie tak jakby wam ktoś ukradł rowerek z piaskownicy.To że ktoś czasami mówi prosto z mostu to co myśłi tak jak ja,wybaczcie ale nie potrafie inaczej, nie może być odbierane tak histerycznie.Ok mam propozycje skończmy już tą gadkę i zacznijmy w końcu rozmawiać jak coś ulepszyć, upiększyć i o ogólnie podpicować :lol: .A to że czasami komuś nichcący nadepne na odcisk bierzcie z większym loozem.Panowie koko dżambo i do przodu :D :D :D
rajder
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 21:58

Nie chcę nic mówić Rajder, ale do kłótni trzeba dwojga. Czytam i czytam pierwszego posta i ciągle rozumiem to samo, ale DOTARŁO już co też miałeś na myśli więc basta temu. Szkoda że nie dotarło w drugą stronę też coś, nic to. Może jeszcze dotrze... Nigdy nie uważałem internetu za dobre miejsce do takiej wymiany zdań.
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rajder poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 22:38

No żuwik widze że powoli powoli idziesz ku lepszemu :D i zaczynasz odrabiać lekcje :wink: jasne że do kłótni trzeba dwojga a czasami nawet trojga czworga i pięciorga :) Ja niebęde wmawiał nikomu że jestem święty i nieomylny bo tak nie jest i czasami pisząc coś powinienem mieć na uwadze to że ktoś może mnie do końca nie zrozumieć bo być może nie wyraziłem sie zbyt jasno.No ale ten wątekto już jest doścdogłębnie przeanalizowany i już może starczy.
rajder
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 22:46

Też tak sądzę... To napewno dlatego, że przechodziłem koło Kangusia i jak popatrzyłem na jego uśmieszek to od razu pomyślałem, że to nie ma sensu. Wszystko dzięki Kangoorkowi, a Ty mówisz, że to jakieś nadprzyrodzone zjawiska :P :wink: No i tak właśnie ma wyglądać KKP i już :wink:
P.S. A co to są lekcje?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rajder poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 23:16

Czytam i czytam pierwszego posta i ciągle rozumiem to samo, ale DOTARŁO już co też miałeś na myśli więc basta temu.

to są właśnie te lekcje :D
rajder
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez michal poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 23:39

piszecie i piszecie a u mnie macie nadal 633 posty i 36 co jest z aktualizacją 8O
michal
helios 1.5 dci
michal
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez michal poniedziałek, 18 kwietnia 2005, 23:41

one czy ty masz przypadkiem AMIGĘ bo ja tak (4000) RULEZZZZ...... :D :D :D :D :D
michal
helios 1.5 dci
michal
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez _ONE_ wtorek, 19 kwietnia 2005, 05:27

michal :!:
Amisię miałem przez ponad 10 lat od 91roku (1x500, 4x1200, 1x4000 i 2x3000).
Niestety nie mam w domu miejsca na kolejny duży komputer i teraz ostał się już tylko pecet, ale planuję wielki back to the roots... za jakiś czas!
Amiga Rulezzz :!:
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne