SZOK

Off-topic: tematy związane z techniką

SZOK

Postprzez czerja sobota, 9 lipca 2005, 14:59

ponad dwa lata temu jak kupiłem kangurka podczas jakiegoś przymrozku chciałem włączyć ogrzewanie tylnej szyby a tu bezpiecznik upalił się,więcej nie ruszałem pbo okazało się że ogrzewanie w kabinie jest wydajne i szyby szybko spływają i po dwóch latach podczas naprawy klamik tylnych drzwi patrzę a tu....wkręt do ramki pod tablicę rejestracyjną wkręcony prosto w wiązkę przewodów!trafiło akurat w ogrzewanie i chyba całe szczęście że tylko w to!partacze ci co przykręcali!
żółty 1.2RN oklejony klubowo!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez misiek288 sobota, 9 lipca 2005, 15:33

coś strasznie mało postów naklikałeś przez ten okres jaki masz kangura i jesteś w klubie :wink:
misiek288
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez zuwik sobota, 9 lipca 2005, 16:35

Ty misiek za to właśnie pokazałeś skąd masz ich aż tyle. Pierwsza odpoweidź w topicu i już nie na temat :lol: :wink: I nie obrażaj się, to tylko żart 8)
Czerja zawsze mogli z przodu użyć wkrętów 100mm i przejść przez chłodnicę w głowicę :) A przy odbiorze byś usłyszał: Kangoo to takie dobre auto, ma taki twardy zderzak, że aż wkręty wejść nie chciały :lol: :wink: Ach, te ASO...
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez czerja sobota, 9 lipca 2005, 20:21

Ty misiek :twisted: chyba za bardzo przejęłeś się rolą komisji śledczej :!: oczekuję współczucia nad głupotą aso a ty zadajesz dziwne pytania?a nie pomyślałeś że może wcześniej nie miałem komputera :evil: :!: albo brak czasu spowodowany pracą :!: :evil: :!: zadziwiające myślenie co niektórych :!: :!: lepiej nad ilością pomyśl nad jakością i jeszcze jedno nie obrażaj się po prostu jestem szczery!(czekam na odpowiedż)oj się będzie działo!!!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Alberciak sobota, 9 lipca 2005, 21:00

Czerja zanim wykręciłeś śrubkę trzeba było sprawdzić czy nie miałeś przez to podgrzewanej tablicy rekjestracyjnej :lol:
POZDRAWIAM
Alberciak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez czerja niedziela, 10 lipca 2005, 08:08

sorry,nie sprawdziłem :!: :D :!:
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez misiek288 niedziela, 10 lipca 2005, 09:22

czerja napisał(a):Ty misiek :twisted: chyba za bardzo przejęłeś się rolą komisji śledczej :!: oczekuję współczucia nad głupotą aso a ty zadajesz dziwne pytania?a nie pomyślałeś że może wcześniej nie miałem komputera :evil: :!: albo brak czasu spowodowany pracą :!: :evil: :!: zadziwiające myślenie co niektórych :!: :!: lepiej nad ilością pomyśl nad jakością i jeszcze jedno nie obrażaj się po prostu jestem szczery!(czekam na odpowiedż)oj się będzie działo!!!

a co niby ma się dziać :!: :!:
w Twoim "poście" akurat zainteresowało mnie co innego niź użalanie się nad ASO :twisted:
misiek288
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez zuwik niedziela, 10 lipca 2005, 10:25

Czerja chill, not chili :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez czerja niedziela, 10 lipca 2005, 19:21

słuchaj misiek-jest takie coś na stronie gdzie możesz sprawdzić kto kiedy się przyłączył więc sprawdż a potem się zastanów,po drugie ta strona nie jest od bicia rekordów chyba że twoim celem jest mieć tyle samo co przy nicku!a po trzecie jak nie masz co pisać na dany temat to go poprostu opuść!a mój powyższy temat to nie tragedia ale głupota aso nad którą trudno przejść do porządku dziennego!kto jak kto ale oni powinni troszkę myśleć!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez branio niedziela, 10 lipca 2005, 19:49

Zapewniam Cię że to robią :lol: :lol:
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak