Trochę się nie odzywałem, ale potrzebuję waszej pomocy

Ale do rzeczy:
Lakiernik wstawił mi brakujący "dziubek" do zamykania od środka drzwi pasażera, po odbiorze szybko okazało się dlaczego go tam nie było, kiedy kupowałem samochód. Otóż drzwi nie dają się zamknąć. Dokładnie to bez dziubka drzwi się zamykały. Teraz dziubek da się wcisnąć w dół tylko kiedy klamka jest podniesiona do góry, ale jakby sam oddawał do góry, na razie zaklinowałem go kartonikiem, żeby nie oddawał. Dzisiaj mam zamiar się wziąć za rozbiórkę, ale pytam, w co się mam uzbroić, w sensie co to może być - może mieliście podobny problem? Nie chce niepotrzebnie rozbierać drzwi, jeśli okaże się, że to siłownik lub inna część, którą trzeba zdobyć.
No i teraz: jeśli to siłownik, to czy z przodu i tyłu będzie taki sam, czyli taki jak z tej aukcji (z tego co mi wiadomo, powinny być mastery i slave'y, ale to francuskie auto, więc nic nie wiadomo

http://allegro.pl/silownik-zamka-centralnego-renault-clio-kangoo-19-i2777840178.html
PS. Poszukuje tylnych boczków pod półkę (te z otworami na głośniki) - nie wiem czy dobrze to nazywam.
- Pozdrawiam wszystkich i dzięki za odpowiedzi!