Rezerwacja mogłaby się odbywać na hasło Klub Kangoo. Ten wariant już przerabialiśmy. Nie wiem ile i jakich tam mają miejsc, ale my zawsze stosowaliśmy zasadę "kto pierwszy ten lepszy". I oczywiście zdawaliśmy sobie sprawę, że tego typu ośrodki prowadzą normalną działalność i przyjmują też innych gości. Po prostu - jeśli ktoś się spóźni z rezerwacją, będzie musiał się zaopatrzyć w namiot i śpiwór
Z tego co pamiętam, zbieraliśmy kasę ok 2 tygodnie przed zlotem ale w całości. Zaliczka będzie jak najbardziej Ok, ale trzeba być przygotowanym, że w takim układzie część osób się nie zdeklaruje nie będąc pewnymi w 100% czy uda się im się przyjechać.
Jeszcze jedno. Ponieważ nocleg wyniesie 40 zł/dobę (dobrze zrozumiałem?) a np w Krzyczkach ceny noclegów były trochę

wyższe, to myślę, że spokojnie możemy podnieść wysokość wpisowego. O ile - to już kwestia do ustalenia.
I myślę, że dobrym zwyczajem byłoby utrzymać dużą obniżkę dla dzieci 12-18 i darmochę dla maluchów <12
I jeszcze jedno - deklaracje złożone nawet do końca marca mogą mieć żadne przełożenie na faktyczną ilość załóg na zlocie.
Ten temat już też mamy przerobiony. Im bliżej zlotu tym chętnych mniej. Tak już po prostu jest i koniec. Stara gwardia zwykle się nie wycofuje bez naprawdę ważnych powodów, ale młode wilczki...
Myślę że orientacyjnie licz na ~17 załóg.
Chociaż może w tym roku pobijemy znów rekord
Mam dobre przeczucia