alex napisał(a):NIE DA SIE UKRYC DO KANGOO TYLKO WTRYSK SEKWENCYJNY NIC INNEGO PRAKTYCZNIE NIE MA RÓZNICY NA OSIAGACH A PALI TYLKO LITR WIECEJ TYLKO KIEDY TO SIE ZWRÓCI NORMALNA CENA INST. 4200
alex napisał(a):NIE DA SIE UKRYC DO KANGOO TYLKO WTRYSK SEKWENCYJNY NIC INNEGO PRAKTYCZNIE NIE MA RÓZNICY NA OSIAGACH A PALI TYLKO LITR WIECEJ TYLKO KIEDY TO SIE ZWRÓCI NORMALNA CENA INST. 4200
Juri napisał(a):Witajcie Kanguromaniacy! Temat LPG w naszych autkach trochę zamilkł. Zbliża się wiosna , więc czas pomyśleć o instalacji. Mam kangura 1,4 i chciałbym go wyposażyć w instalację gazową (butla w miejscu koła)z sekwencyjnym wtryskiem gazu. Ciekawią mnie Wasze opinie na ten temat. Ceny , nazwy instalacji oraz miejsca gdzie montowaliście LPG. Jestem z Zielonej Góry i tu instalacja kosztuje 4.200 - 4.500 zł. Gdyby gdzieś w pobliżu mojego miejsca zamieszkania był jakiś dobry , przez Was polecany zakład ( no i cena też dobra) , to proszę o info. Prezesie , a jak u Ciebie ? Czy zamontowałeś sekwencję do swojego zwierzaka? Pozdrawiam Juri.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości