Ogolnie wrazenia z jazdy bardzo pozytywne. Autko kupilem z poczty niemieckiej z przebiegiem 57000. Zrobilem juz 7 tys w miesiac. Spalanie na poziomie 5,5 litra.
Mam jednak kilka pytan. Szukalem szukajka i sa podobne tematy ale nie odpowiadaja wprost na moje pytania.
1.Zauwazylem ze TEMPERATURA silnika jest za niska. O ile jak bylo cieplej temperatura byla niewiele ponizej polowy to teraz gdy zrobilo sie zimno nie przekracza 2 kreski. Jesli chodzi o grzanie w srodku juz po paru kilometrach z nawiewow leci cieplutkie powietrze.
2.Ciezko chodzi sprzeglo i wydaje dzwiek stekania. sprzeglo zaczyna lapac 1 cm nad ziemia wiec chyba nie jest zuzyte.
3.Nie dostalem do autka ksiazki serwisowej i tu pytanko czy serwis renault udzieli mi podstawowych informacji czy byl wymieniany rozrzad itp??
4.Aha i czy to autko ma turbo. silnik ma 60KM wiec podejrzewam ze nie ale wole sie podpytac.
Z gory dzieki za pomoc. Mile widziane rowniez podpowiedzi dotyczace uzytkowania kangoora. Narazie brakuje mi czasu na czytanie forum ale mam nadzieje ze zima nadrobier zaleglosci:D
POZDRAWIAM