Pomarańczowa wiem, czarna przypuszczam że od halogenów (jeśli się mylę proszę mnie poprawić) za to ta czerwona to nie mam pojęcia o co chodzi, była w okolicach drążka zmiany biegów po zdjęciu tunelu środkowego nigdzie nie podpięta... tak sobie po prostu ma być?
Tak sobie ma być. Czerwona w okolicy lewarka od otwieranego dachu ( ) Czarna od sterowania elektrycznymi lusterkami. Pomarańczowa od przeciwmgielnych. Wiązka jest uniwersalna.
Oczywiście Ale musiałbyś sprawdzić wiązki w drzwiach, bo te już mogą nie być "uniwersalne" i może być konieczność wymiany/uzupełnienia. Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, tylko zadałem sobie pytanie: Ile razy w roku ustawiam prawe lusterko (bo lewe szybciej i łatwiej ustawia się ręcznie ). I wyszło mi że się nie opłaca...
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, kostkę od szyberdachu wykorzystam tzn. prąd z niej mam nadzieje, że nic się nie stanie, a co do elektrycznych lusterek -faktycznie odpuszczam wolę skupić się na sprzęcie audio... Zapraszam do działu MÓJ KANGOO---> zółte ferrari