przez sidorek191 sobota, 1 października 2011, 08:03
gadalem z nimi to powiedzial mi 350zl z planowaniem glowicy wiec chyba dobra cena:)
Na tym forum staramy się dbać o kulturę języka. Również pisanego. Jeżeli CI to nie odpowiada - nie pisz. Ale jeżeli już piszesz to UŻYWAJ POLSKICH ZNAKÓW I STOSUJ ZASADY INTERPUNKCJI. §19 Regulaminu 4. Jeżeli masz problem z ortografią, interpunkcją lub twoja klawiatura nie obsługuje polskich znaków - nie pisz lub używaj programów korektorskich. Oszczędzisz sobie wysiłku, innym trudu przy odczytywaniu, a moderatorom fatygi przy usuwaniu. Nie chodzi oczywiście o pojedyncze literówki ale o pisanie z czystym lekceważeniem zasad pisowni.
kto wie co z tego będzie UUUUUUUUUUUUUU stary to żeś wtopił. Zostawić kobietę z kangoorem , to może być piękny początek wielkiej miłości. Mało tego ,Ty do domu .
żółte 1,5 dCi ALIZE 2003r ,ALBRECH 6890+ALAN 9+densei EC2002 Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.
przez sidorek191 niedziela, 2 października 2011, 08:13
nie miałem innego wyjscia musiałem go tam zostawic przy czym powinien mi być bardzo wdzięczny za to że nie narażałem jego silnika na dalsze rozwalenie:) i tu tworzy sie historia Kangoos wykiwał swojego pana nocując u jego Pani:P
przez Lucass niedziela, 2 października 2011, 09:13
Tu już nie chodzi o to, że zwierz został. Tu chodzi o to, żeś Ty poszedł. A to podpada pod ciężkie frajerstwo... Z perspektywy Kangoora to wygląda następująco: "I weź tu człowiekowi pomóż..."
przez michalxtreme niedziela, 2 października 2011, 10:06
Lucass a może chodzi tu tylko o konserwatyzm? Wiadomo kangur zwierz światowy i ogromnie przyszłościowy to i stereotypy łamie i przed ślubem na noc zostaje. A może kolega dopiero po ceremonii pójdzie w jego ślady? Kto wie! No w każdym bądź razie miło z strony kangura że dba o swego użytkownika ale żeby tak od razu w brudnych oponach do wyra? Niesłychane. Pełne rozluźnienie panuje!
Renault Kangoo 1,4 RT + całe mnóstwo "hand made" - zwierz to mój pupil !! Dbam jak mogę !!
przez sidorek191 wtorek, 4 października 2011, 18:47
Witam:) Odebrałem już Kangoosa od mechanika wszystko jest spoko:) teraz tak cichutko pracuje że aż wcale nie słychac go temp ok:) także dziękuje wszystkim za pomoc:)