olej

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

olej

Postprzez zizek777 środa, 9 maja 2012, 10:57

Witam mam głupie pytanie odnośnie oleju z allegro.... zawsze do kangoo 1.2 lałem elf evolutions sxr z tym ze kosztuje w sklepach ok.150zl za 4 l. na allegro widzialem nawet bańki 5 l za 100 zl i pytanie skad az takie rożnice na tym samym oleju czy czasem tez co oferuja na allegro nie jest jakims 2 klasy z etykietka org... bo skoro jest to ten sam olej to nie musialbym przeplacac ale jesli nie to zostane przy sklepowych... dzieki z gory za pomoc.
zizek777
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: olej

Postprzez marek02 środa, 9 maja 2012, 15:18

myślę, że na ten temat to tylko możesz zdać się na swoją intuicję, pamiętaj, że niektórzy mogą załatwić coś po upustach kupując duże ilości na firmy, stąd może być niska cena, a każdy sprzedający swój towar chwali, więc równie dobrze to może być syf w oryginalnej bańce
żółta pssscoła 1.2 8v
marek02
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Lucass czwartek, 10 maja 2012, 07:43

Jak z paliwem. Możesz trafić dobrze i tanio, a możesz i drogo kupić syf...
Niestety sprawdzić nie jesteś w stanie. Jedyna rada kupować u sprawdzonego sprzedawcy, któremu nie opłaca się kantować klientów
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez zizek777 piątek, 11 maja 2012, 11:19

dzięki czyli jednak nie pokuszę sie na atrakcyjna cene:) zostane tak jak juz kupowalem dzieki za odpowiedzi:)
zizek777
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Powrót do Pytam