Od której do której mniej więcej ktoś będzie, bo może w końcu po miesiącach uda mi się dobrnąć na spot. Jeśli około 21.30 już nikogo nie będzie to się nawet nie będę napinał.
Urojenie jednego człowieka nazywamy chorobą psychiczną... Urojenie grupy ludzi natomiast nazywamy religią.... "Dla Jobsa większość ludzi to pajace – a robi gadżety tak proste w obsłudze, że nawet ów pajac zdoła je opanować."
dempsej napisał(a):bylismy jak zwykle do dnia nastepnego . Swoja droga padl chyba rekord - na spocie Kangoo byly 3 samochody, a zaden z nich to nie byl Kangoo
Całkiem nie zły spot. Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli zmienić nazwę klubu
A czemu tak? Zmowa jakaś czy co? Od 6 miechów wybieram się i wybieram, dziś już miałem wszystko poustawiane i tu zoonk. Może jednak ktoś się skusi?
Urojenie jednego człowieka nazywamy chorobą psychiczną... Urojenie grupy ludzi natomiast nazywamy religią.... "Dla Jobsa większość ludzi to pajace – a robi gadżety tak proste w obsłudze, że nawet ów pajac zdoła je opanować."
Cóż jestem na miejscu i poczekam chwilę. W razie co do za tydzien.