Ja bym sie niebawił w tego typu zabawy z silnikiem... spalanie wzrośnie a napewno tyle mocy ci nie przybedzie... wsumie nie wiem dlaczego narzekasz na te 80km , rozumiem zwykłe 1.9D jest może troszke mułowate , ale 1.9Dti da sie nmormalnie wyprzedzac , sam sie kiedys ścigałem z bmw w td i po paru zakretach nie widziałem ich w lusterku... ale fakt bo przegiołem na max , 140 w zakrętach bez mocnego hamowania , oni sie bali i ich zgubiłem lol (nie jestem zwolennikiem wyprzedzania sie na prostej ,bo wygrywa ten kto ma mocniejsze auto
)
Tak wsumie przy wyprzedzaniu nie odczuwam braku mocy , wystarczy zachować odstęp od auta z przodu przy wyprzedzaniu i można śmiało wyprzedzać rozpędzająć sie przed wyprzedzaniem w odpowiedniej chwili... tak sie wyprzedza słabymi autami
zresztą buda w kangoo nie jest przewidziana do takich prędkosci kiedys jak sie scigałem z bratem Ja kangoo a brat megane to ja kangoo na rondzie jechałem na 3 kołach
Zreszta pare razy sie scigałem i sie robiło małe głupoty , ale teraz staram sie jezdzic bezpiecznie i bardziej ekonomicznie
wsumie jak ci mało mocy a koniecznie chcesz mieć kangoo to kup sobie 1.6 16v albo 1.4
skoczek 02r. 1.9 DTI 80km (KC0U)
KOD SILNIKA: F9Q 780 (sprzedany 12.11.2018) daleko nie poszedł... 7.5 roku jazdy XD szkoda było sprzedac ( 340kkm nalatane , jezdził bym dalej bo silniczek jak dzwon , ale buda i elektryka to szkoda gadać...
VW lt 35 2.5 TDI 109km 02r blaszak
Vw t5 2.0 CR 102 km 2011r
audi a4 b6 1.6 benzynka 02r...