Ktoś pokazywał na forum. Podobnie miałem w c-15. Tyle, że bez pilota. Panel i cztery głośniki w dachu, a radio tam gdzie ma być tyle, że lekko wsunięte w głąb tak, że była jeszcze mała półka. No cóż, dwa mi ukradli i wymyśliłem taki patent:) Słupkiem do góry leciało z 15 kabli A jak się zastanawiali gdzie to gra hehe. Przesiadłem się do kangura i ręka mi automatycznie uciekała na dach do radia.....
No:) U mnie będzie sterowanie z pilota renault radia sony. Nie ma możliwości zrobić przejciówki pilota, więc będzie po mojemu Może się uda. Na razie czekam na panel z allegro, a za pilota już się wziąłęm. Trzymajcie kciuki co by mi się ta sztuka udała he:)
Napiszcie jeszcze koledzy czy licznik jest przykręcany do deski czy do konstrukcji pod nią? Czy zakręce do tej po lifcie (tej z górną deską) licznik na cztery wkręty po bokach? Nie chce mi się auta rozbierać żeby to sprawdzić:)
slay napisał(a):Do deski po lifcie przykręcisz bez problemu stary (cztery wkręty) i nowy licznik, do starej deski będzie problem z przykręceniem licznika na zawias.