przez nowicjusz piątek, 11 września 2015, 06:44
Już sprzedałem swojego Kangura poszedł za 2.700 zł wraz z zimowymi oponami. Miałem w nim hak a przy nowym nie mam i połowę tej kasy wydam na hak. Jazda jest lepsza nie trzęsie tak, lepiej się trzyma drogi. Jak się jeździ do 90 na godzinę to jest ciut cichszy od Kangoo
. Ogólnie jest lepszy komfort, ale jak dla mnie może nie chciałbym tego filcu jako wykładzina bo wióry się tego czepiają. Samochód jest dłuższy wymiarowo tak jak kangoo long. Jest też szerszy. Chodzi ładnie na razie ma 1300 km przejechane. W zasadzie nie wiem czy prze 10 lat przekroczy 100 tyś. Chyba mi będzie służył do końca. Tak naprawdę to tak jak bym jeździł tym samym tyle ,że jest lepsza jazda i komfort. Klima jest, dodatkowo dokupiłem mate nawiewną na siedzenie , gdzie plecy i dupę mi chłodzi. Wadą jest to że nie widzę jak nieraz się skręca przy nie prostopadłych ulicach na skrzyżowaniu- blaszak - brak szyb.No i oczywiście te cofania są utrudnione.BĘDZIE WIĘCEJ KASY TO JAKĄŚ KAMERKĘ ZAŁOŻĘ.
Pozdrawiam Bogusław
Bądź tak miły i miej trochę wyrozumiałości dla "nowicjusza" - każdy kiedyś był na samym początku. Kangoo1.9D 1999 r.