Pilot jest radiowy. Co do zwarcia to tego nie sprawdzałem. Wydaje mi się że ten przekaźnik ma coś wspólnego z centralnym, tak jak pisałem wcześniej jedyny zauważalny objaw to brak mignięcia kierunków przy otwieraniu auta.
Przekaźnik mam już drugi sprawdzałem oba u znajomego u niego działają, gdyby to był przekaźnik i sterowanie kierunków to bez niego by nie działały a działają.
Zostaje chyba metoda Atera. A tera może zobacz, pod progi pod drzwiami kierowcy i pasażera, tam są kostki połączeniowe do kierunkowskazów tylnych i diody.
To już zrobiłem ponieważ nadal mam całe wnętrze bez dywaników i maskownic, kostki i przewody wydają się być całe żadnych uszkodzeń nie widzę, o tym też już myślałem bo w tych okolicach grzebali przy naprawie podłogi. A tera sprawdzę raz jeszcze bo może coś przeoczyłem
A przełącznik od awaryjnych Ci działa? Miałem podobne objawy jak miałem zepsuty przełącznik...
Kangoo I 1.2 8V 60KM '98r Jedyny MV941 z takim zderzakiem :D Chcesz pomocy - uzupełnij profil o dane samochodu. Nie każdy ma czas na grzebanie po Twoich postach za modelem samochodu i silnika.