witam nie wiecie gdzie można kupić schowki lotnicze do torbacza i ile kosztuję będę wdzięczny za podpowiedz na alegro nie ma pozdrowionka dla wszystkich tomek lębork
Można w ASO jeśli masz 2500 na zbyciu. Albo na dużych szrotach. Sam miałem na nie ochotę, ale zauważyłem, że do dziur na schowki mam przykręcony stelaż kraty i d.. blada, przepraszam, chciałem powiedzeć:niopalone pośladki.
Można w ASO jeśli masz 2500 na zbyciu. Albo na dużych szrotach. Sam miałem na nie ochotę, ale zauważyłem, że do dziur na schowki mam przykręcony stelaż kraty i d.. blada, przepraszam, chciałem powiedzeć:niopalone pośladki.
Ja ostatnio nabyłem schowki tutaj:
http://www.renault.gasket.com.pl/ Bardzo przydatny link jeżeli chodzi o niektóre części do torbaczy.
Nie wiem czy jeszcze mają schowki, ale raz na jakiś czas się tam pojawiają, więc warto się dowiadywać. Ja za swoje zapłaciłem 700 PLN. To w miarę przystępna cena. W ASO chcieli 2500 Chyba nigdy bym się nie skusił...
Też mam kangoosia rejestrowanego na ciężarowy i kratę do samego sufitu, więc wiąże się to z przerobieniem kraty, czyli skróceniem od góry. Można to zrobić za jakieś 100 PLN.
Za to kangooś ze schowkami to zupełnie inny zwierzak Myślę, że w tej cenie naprawdę warto to zrobić - wygoda i do tego cieszy oko
Aha i jeszcze jedno - jak będziesz kupował schowki z drugiej ręki, czy z jakiegoś "rozbitka" to dowiedz się, czy jest cały komplet, czyli wieszaki, mocowania i wszystkie śrubki i zaślepki, bo bez tego nie pojedziesz
Te co posiadam są w kolorze szarym i te które widziałem w paru innych kangoorach też takie były, więc z tego co mi się wydaje to jedyny dostępny kolor. Ale jest generalnie ok. bo pasuje do podsufitki i całego wnętrza.