Mój torbacz nie ma obrotomierza.
Zastanawiam się czy ktoś próbował podłączyć deskę od Clio lub Meganki.
Rozmawiałem z facetem handlującym częściami,
który twierdził, że się da, ale nie ma to jak miec pewność
przez Lukasz_Kangoo czwartek, 13 listopada 2003, 15:58
Pewnie się da Takie same deski jak w Kangoorkach sa montowane w innych modelach Renault. Podłączenie obrotomierza to też nietrudna sprawa.
Jednak na Twoim miejscu zastanowiłbym sie nad zamontowaniem osobnego obrotomierza. Jest to zarówno tańsze jak i prostsze rozwiązanie. Podłączenie nie powinno sprawić trudności nawet nie za bardzo zdolnemu manualnie użytkownikowi. A na rynku jest spory wybór takich urządzeń wraz z niezbędnym okablowaniem i schematami podłączenia.
Jak chcesz podeślę parę adresów. Jak miałem Żabę (Twingo) to chciałem sobie zamontować takie ustrojstwo Ale nie zdążyłem
Lukasz Stawiarski
KANGOO 1.4 (K7J) CB
Warszawa #GG - 2535619
K.A.N.G.O.O.: Kinetic Artificial Neohuman Generated for Online Observation
Haaa... rozmawiasz z byłym właścicielem Cinquecento Centomania słynie z różnego rodzaju przeróbek i przekładek.
Zakładaliśmy deski od sportingów, obrotki od seicento (budka suflera) i od poldolotów, a nawet od dużego fiata Ja jednak chcę to zrobić profesjonalnie i wymienić całą dechę
...o ile się da! Poprostu wymienię się za dopłatą z gościem, który
handluje częściami.
przez Lukasz_Kangoo czwartek, 13 listopada 2003, 16:18
Można profesjonalnie założyć i zewnętrzny obrotek
Ale wracając do tematu moim zdaniem się da. I to bez większych przeróbek. Tak jak mówiłem takie same deski (a dokładniej zegary) jak w Kangoo były w innych modelach Renuffek. Bo jak rozumiem chcesz wymienić tylko same zegary
Jak już będziesz szukał zegarów to poszukaj sobie z białymi cyferblatami. Extra wygląda (ja takie mam )
Lukasz Stawiarski
KANGOO 1.4 (K7J) CB
Warszawa #GG - 2535619
K.A.N.G.O.O.: Kinetic Artificial Neohuman Generated for Online Observation