przez Wiz niedziela, 19 marca 2006, 13:59
To bedzie moj 3 post w tym temacie (ciekawe czy tym razem rowniez nic nie wniesie).
Zlot 2006 mial przyniesc ponowne spotkanie z ludzmi poznanymi w roku wczesniejszym, dac szanse innym dolaczyc do grupy maniakow, ktorzy znaja sie nie tylko z forum. Utrwalic zawiazane znajomosci, wypic wspolnie piwko albo kilka, bo na spotach lub przygodnych spotkaniach nie zawsze jest do tego mozliwosc, oraz podyskutowac w temacie DIESEL vs LPG. Dla wielu z nas mozliwosc takiego spedzenia czasu w towarzystwie innych maniakow byla oczekiwana od zeszlego roku.
W zwiazku z powyzszym mam prosbe do tych wszystkich WIRTUALNYCH czlonkow klubu, dla ktorych ruszenie tylka z domu na spot lub zlot jest za trudne, by NIE TORPEDOWALI pomyslow innych, ktorzy jeszcze do niedawna mieli ochote i zapal do organizacji zlotu.
Powiedzonka, ze termin nie odpowiada, ze osrodek nie taki jak powinien, sa nie na miejscu, jesli sie liczy na innych i chce sie jechac na gotowe. Nie chcecie, to nie marudzcie i nie przyjezdzajcie, ale DAJCIE innym czerpac radosc ze wspolnych spotkan przy piwie i grilu, a nie tak jak WY przy kompie i najlepiej na czacie.
Chcesz przyjechac - cos wymyslisz; nie chcesz - powiedz, a nie utrudniaj innym.
Mam nadzieje, ze tegoroczny zlot jednak sie odbedzie i podejrzewam, ze bedzie lepszy od poprzedniego, poniewaz wiemy co w nim poprawic.
Wnioskuje o powolanie nastepujacych osob na nastepujace stanowiska:
Broda + Szaman odpowiedzialni za znalezienie osrodka i ustalenie terminu oraz mocne zaangazowanie w negocjacjach cenowych.
One + ochotnik (do ustalenia) zajma sie organizacja czasu wolnego (i oby go bylo jak najmniej - mam nadzieje, ze sie nie pomylilem, ale wydaje mi sie, ze to One pisal o tescie kelnera).
Zeby nie bylo, ze jestem maciciel - moge sie podjac czesci finansowej, czyli konto, platnosc za osrodek i inne rozliczenia (wspierany bede przez moja dziewczyne, zawodowa ksiegowa).
I na koniec prosba, by najpierw wypowiedzieli sie powyzej wymienieni, a dopiero pozniej cala reszta malkontentow.
Wszelkie sugestie dotyczace terminu i innych atrakcji wysylac na prv odpowiednim ludziom (jesli sie zgodza na pelnienie funkcji), a nie smiecic w watku.
Pozdrawiam
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT