w zależności od wersji silnika taka jest cena
Kubo, sam piszesz że uzależniona jest od wersji silnika. Gratuluje że udało Ci się zrobić to w takiej cenie. Też miałem Kangura podobnego do Twojego. Kiedyś miałem tam problem z immobilajzerem, to mi go znajomy mechanik wyłaczył za FREE. Problem w tym że ja mam Diesla 1,9DTI przy którym immobilajzer to nie tylko płytka przy liczniku i w kluczyku, ale też wiele wiele innych wejść i wyść. U mnie jeśli immo nie działa to sygnały blokowania wysyłane są do silnika, pomp i cholera jeszcze wie czego. Zadzwoń do ludzi co pomagali Ci z Twoim problemem i zapytaj. "Moi" magicy było ich 5 (włącznie z Renault Nawrot-Wrocław i Wałbrzych/Świdnica-Bagniuk) wyjaśnili mi że żeby to wyłączyć trzeba wyciągnąć kilka rzeczy, ale przedewszystkim ten wspominany wcześniej komputer, i podłubać trochę. Z tego co pamiętam przy moim wczesniejszym bezynowym Kangurze wystarczył zwykły PC/Laptop, kabel uniwersalny i schemat jego podłączenia pod wóz. Sam wtedy też oglądałem diagnostykę komputerową i też było OK. Tu sprawa jest ciut bardziej skomplikowana. W każdym bądź razie dałeś 400 i nie masz zabazpieczenia w wozie (o ile nie masz alarmu) żadnego. Ja dałem 300 i jest jak fabryka pisze. Więc też nie jest tragicznie. Najważniejsze że odpala i nie zbankrutowałem.
Aha, no i Żuwik - to też kawałek problemu - ja kurczę alarmu nie mam.

Toteż immo się przyda jako jakieś tam zabezpieczenie. Przynajmiej nikt mi wozem nie odjedzie ze śrubokrętem w stacyjce!

tfu, tfu, tfu...
Pozdro!
fioletowy 1,9dTi 2002r. Pełna opcja; ABS, 4 x SRS, klima, schowki lotnicze...

! SPRZEDANY !