No i jak co roku plany padły. Ale opony będą - 175/70 R13. Mam nadzieję, że do 82T nikt się nie przyczepi. No i problem. Wszystko cenowo zbliżone, więc co wybrać?
słuchaj KiK używane są u nas cholernie drogie po około 70pln a nowe które właśnie zamówiłem Barum Impulsery(dwie kupiłem w tamtym roku i nie narzekam) czy jakoś tak 110pln, więc nie bardzo się opłaca ale te na allegro po 50, wolałbym kupować widząc osobiście,powodzenia
Właśnie ... uzywki są drogie. Ja się uparłem na 185/60 ew 185/65 ... Cena tych jest przystępna więc myślałem by może któryś z chłopaków jak ma możliwość zobaczyć i przetrzymać ... albo kangoo-pocztą podać ...
Ale tylko sobie tak myślałem...
Kuba
PS: Czerja - a jaką rozmiarówkę kupiłeś i gdzie
www.pomozlence.pl/aukcja.html Czarny XX Super Blackbird '01 Granatowy C8 2,2 '03 Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
Z pewną taką nieśmiałością przytaczam tu adres strony http://www.opony.com gdzie kupiłem przedwczoraj (wczoraj przyszły DHL-em) oponki Kleber Dynaxer w cenie bardzo korzystnej (jeszcze dwa miesiące temu były jakieś 20 złotych droższe - obserwowałem je i jak widać opłacało się poczekać:).
Wybrałem je po rekomendacji znajomego. W sobotę zakładam i testuję. ps. przesyłka GRATIS (z reguły towar na drugi dzień jest u odbiorcy)
Siedem latek na karku (razem czternaście)...)) Czerwone RN 2000 drzwi rulez!