Usterki...

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez zuwik sobota, 23 października 2004, 18:51

jon104 napisał(a):Jak sam piszesz - wszyscy jesteśmy zboczeni na punkcie kangoo-rków

JEEEEEEEEE :!: :!: :!: Tu ciężko się nie zgodzić :D
A'propos tych spotkań towarzyskich (no i zboczenia też :wink: ) czy masz w przyszły weekend chwilkę? bo już wypolerowałem miejsca na naklejki :lol: Może udałoby się kogoś jeszcze ściągnąć? :roll:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez jon104 sobota, 23 października 2004, 19:50

:lol: Jasne - dogadamy się na priva, a co do ściągania innych to nie wiem czy się uda bo Adam (Adi26) strasznie zapracowany, a Marcin (MK) leży biedaczek z nogą w gipsie :cry:
Jutro wybieram się obejrzeć nową Multiplę do Fiata na Komorowicką będę tam ok 12,30-13,00. To może tam pokażemy (na własnych przykładach) jakie autka są najwspanialsze :D
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez yasak sobota, 23 października 2004, 21:03

Koledzy z Bielska-Białej jak nasze Kangoorki spisują się na waszych drogach, wybieramy się zimową porą na deski do Szczyrku?
Czy opony zimowe wystarczą czy potrzebne są łańcuchy?

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik niedziela, 24 października 2004, 10:21

Yasak zależy czy drogowców zima zaskoczy :) To jest taki szlak, że z reguły odśnieżają a resztę auta rozjeżdżą, śnieg to nie problem. Przygotujcie się za to na korki i brak miejsc do parkowania. To jest największy ból stoków w Szczyrku. A kangurek w śniegu to jak ryba w wodzie :wink: Don't worry yasak, wpadajcie i odezwijcie się przed przyjazdem koniecznie, meeting obowiązkowy :)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez jon104 niedziela, 24 października 2004, 19:40

:x Jak dobrze sypnie to i spod bloku bez łańcuchów nie wyjedziesz, ale ostatnio tak było dwa lata temu. Zazwyczaj zimówki wystarczają bez problemów, ale w bagażniku łańcuszki wozić warto. Co do zachowania Kangoo-rka na śniego to nie można mieć zastrzeżeń - sam jeżdżę na narty do Szczyrku i nie tylko, a na dowód odsyłam do mojej galerii gdzie jest zdjęcie kangoo-rka po przejeździe, po dużych opadach, przez przełęcz Przegibek :lol: Jednak muszę przyznać, że przy mocniejszym silniku dCi moment obrotowy jest dość duży i położony nisko (1750 rpm) co niestety powoduje, że łatwiej się zakopać przy ruszaniu niż w wersji benzynowej :-(

No i oczywiście popieram kol. Zuwika - konieczny spot (może być połączony z nartami i kuligiem za Kangoo-rkiem) :!: :!: :!:
Pozdrawiam - Janusz
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez orys wtorek, 26 października 2004, 08:25

Witam

Potwierdzam dobre zachowanie się kangurka w górach w sporym śniegu, chociaż jestem z Białegostoku. Byłem na przełonie stycznia i lutego właśnie w Szczyrku i zimówki w zupełności wystarczą (a śniegu było sporo) Bardziej niż łańcuchy przyda się umiejętność parkowania z dokładnością do milimetrów :lol:
W ostatnim tygodniu stycznia też będę w Szczyrku tak a,propo spotkania
Pozdrawim orys
Gwiezdny Pył 1.5 dci 65KM (kaleido)
orys
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez jon104 wtorek, 26 października 2004, 08:49

:o No popatrz, to całkiem sympatyczny zimowy spot narciarsko - kangoorkowy sie nam szykuje :lol:
Pozdrawiam - Janusz
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik środa, 27 października 2004, 10:07

Z jednym qrcze szczegółem: początek stycznia, Sylwester, koniec stycznia.... A może tak wszyscy pozmieniają plany i przyjadą w jednym terminie? :roll: ech, jakby tak się dało to faktycznie, może nawet do 10ciu by doliczył, a to już coś :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez adi26 niedziela, 31 października 2004, 22:25

Hello proszę o poinformowanie mojego "autka" o takowym spotkaniu, razem uwielbiamy zimowa jazdę przez Przełęcz Salmopolskoą.Zapewniam że w pełni zimy jest tam przepięknie.
adi26
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez zuwik poniedziałek, 1 listopada 2004, 20:30

adi jasna sprawa :!: Aparat obowiązkowy, porobimy takie zdjęcia że z zazdrości reszta też przyjedzie :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne