wątek przesunięty z tematu "Sprzedam" z uwagi na istotne treści płynące z dyskusji Kolega daro77 się na nas obraził i usunął treść postów ale nie płaczemy (mod) .........
Ostatnio edytowano wtorek, 31 października 2006, 23:32 przez daro77, łącznie edytowano 2 razy
przez skarb poniedziałek, 30 października 2006, 10:12
Nie chce być marudny, ale w Pruszczu Gdańskim wykonują 2 rurki boczne i przednią w granicach 1200 PLN - przynajmniej tak kosztowało jakieś 1,5 roku temu jak ja zakładałem.
Więc myślę, że cena jak za używki troszke przesadzona.
Pozdro
2008 Kangoo II Privielege 1.5 dci 105 km - wszystkomający z cennika z wyjątkiem dachu szklanego. 2004 Kangoo I Helios 1.5 dci - 102 km
skoro policja twierdzi że to zgodne z prawem to OK. Zastanawiam sie bo jestem właśnie na etapie uterenowiania kangoorka. A jest szansa na jakąś fotke w lepszej rozdzielczości?
daro77 napisał(a):W przepisach sie nic nie zmieniło
Jeszcze... Bo dyrektywy Unii są jednoznaczne A poza tym co z homologacją, która jest wymagana dla wszystkich elementów pojazdu?
shoti wiem, że rury fajnie wyglądają ale pomyśl co może sie stać z pieszym potrąconym orurowanym samochodem. Przemyśl to Mam na myśli oczywiście rury z przodu Zresztą ten temat był juz wałkowany nie raz
Popieram Lucasa - kiepsko u Ciebie kolego z tym policjaństwem jak nie wiesz, że wszystkie części zgodnie z przepisami muszą mieć homologacje
No cóż jaki kraj taka policja.
Shoti - jak będziesz miał bum z rurką z przodu to możesz mieć problem z ubezpieczeniem bo się mogą doczepić. Proponuje rurki z boku.
Pomyśl także o pieszych - poto kangurek ma taki kształt maski jaki ma coby jak najmniej szkody uczynić ewentualnemu pieszemu - jak założysz rurki z przodu to pomyśl co się może stać.
Rurki z przodu nie bez powodu czasami były nazywane babykiller.
Pozdro
2008 Kangoo II Privielege 1.5 dci 105 km - wszystkomający z cennika z wyjątkiem dachu szklanego. 2004 Kangoo I Helios 1.5 dci - 102 km
W NIEMCZECH rury są ZAKAZANE bo uniemożliwiają odpalenie
przednich poduszek ! i to jest powód ,BEZPIECZEŃSTWO KIEROWCY A to czy pojazd potrąci CZŁOWIEKA z RURAMI czy bez to i tak NIESTETY FINAŁ KOŃCOWY, OPŁAKANY
Pozdrawiam serdecznie ROBERT
Pozdrawiam - ROBAK Moja strona - WWW - serdeczne zapraszam.